Handige ideeën

10 beproefde technieken voor diegenen die geobsedeerd zijn door netheid

Pin
Send
Share
Send
Send


Nieuwer betekent niet beter. Deze regel vindt vrij vaak bevestiging in het leven.

Hoe je de winkelhulpmiddelen en dure methoden voor het schoonmaken en verzorgen van dingen kunt gebruiken, kun je je een paar goede oude hacks herinneren, die door onze grootmoeders werd gebruikt.

Ze werken tenslotte echt, en met vrijwel geen gelduitgaven.

1. Vlekken verwijderen uit kleding

Citroen kampt met veel vervuiling.

Citroen - een universele remedie die de meeste vervuiling het hoofd biedt. Om de vlek van kleding, meubelstoffering of autohoezen te verwijderen, moet u een mengsel van citroensap en zout maken. De resulterende samenstelling wordt op de vervuiling aangebracht en een half uur achtergelaten. Wanneer de tijd om is, moet de stof worden gewassen onder warm water en vervolgens op de gebruikelijke manier worden gewassen in een wasmachine. Citroenvlekverwijderaar kan zelfs worden gebruikt voor delicate stoffen.

2. Een middel voor roet

Zelfs onoverwinnelijk ogende vervuiling kan worden verwijderd met een eenvoudig hulpmiddel.

Als je bent vergeten de pan met aardappelen op tijd uit te zetten, zie je een nogal zielig gezicht op het fornuis. Nagar uit verbrand voedsel is vrij moeilijk te verwijderen met conventionele middelen en methoden. Als u de pot echter met heet water vult en een paar druppels afwasmiddel toevoegt en dit mengsel vervolgens aan de kook brengt, kunt u snel alle sporen van het incident verwijderen. Een dergelijke techniek verzacht het roet vrij snel, dat vervolgens voorzichtig kan worden schoongemaakt met een houten spatel.

3. Een universele remedie in de strijd voor zuiverheid

Perfecte zuiverheid met zuiveringszout wordt betaalbaarder.

Je kunt zuiveringszout gebruiken om alles schoon te maken. Met zijn hulp worden oude verontreinigingen gemakkelijk geëlimineerd, wordt een onaangename geur verwijderd en worden dingen door het hele huis bijgewerkt. Zuiveringszout is een mild schurend en natuurlijk deodoriseermiddel dat ideaal is voor het bleken van stoffen, het terugbrengen van een aangename frisheid naar de koelkast, het reinigen van vaat met vetophopingen en nog veel meer.

4. Olie op wacht schone schoenen

Verwijder plakkerige vlekken gemakkelijk genoeg als u olijfolie gebruikt.

Als er hars, vet of andere plakkerige substanties op uw favoriete schoenen of andere schoenen zijn gevallen, kunnen deze worden verwijderd met olijfolie. Om deze techniek te gebruiken, hoeft u alleen een beetje olijfolie op een zachte doek te gieten en vervolgens met schoenen te wrijven. Sticky spots worden de eerste keer vernietigd.

5. Pindakaashaar

Kinderen zullen dol zijn op pindakaas, niet alleen voor de smaak, maar ook voor het nuttige gebruik.

Met kinderen gebeuren er altijd allerlei problemen. Een van de meest voorkomende gevallen waarbij kauwgom vast komt te zitten in het haar van een kind. Pak de schaar niet meteen op en knip het haar met een kleverige substantie, omdat ze kunnen worden opgeslagen met pindakaas. Dit ongebruikelijke hulpmiddel maakt kauwgom sneller hard en wordt minder plakkerig, waardoor het gemakkelijk is om haar handen te verwijderen.

6. Effectieve onkruidbestrijding

Doden met kokend water kan niet als een echte moord worden beschouwd.

Netheid en orde moeten niet alleen thuis, maar ook op straat zijn. Voor degenen die in een privéhuis wonen, zal onkruidbestrijding advies zeer nuttig zijn. Ze zijn gemakkelijk te hanteren met kokend water, dat direct op ongewenste vegetatie moet worden gegoten. De methode is uitstekend voor zowel trottoirs als huisgebieden.

7. Snijd de spons doormidden

Onverwachte ontvangst om netheid te behouden.

Dit lijkt misschien vreemd, maar deze oplossing verlengt de levensduur van de spons meerdere keren. Door de spons in tweeën te knippen, kunt u bovendien problemen met bacteriën voorkomen: het poreuze materiaal zal veel sneller zijn en volledig drogen, zodat het geen pathogene en gevaarlijke micro-organismen zal reproduceren.

8. Glitterbestek

Met tandpasta in je handen kun je geweldige dingen doen.

Tandpasta wordt beschouwd als een uitstekend hulpmiddel voor het reinigen van zilver en gewoon bestek. Het verwijdert snel alle tandplak, vervuiling en donkere gebieden. Om dit leven te hacken, hoef je alleen de zilverachtige dingen af ​​te vegen met tandpasta die op een zachte doek is aangebracht, de items vervolgens met water afspoelen, drogen en wrijven.

9. Ketchup en zout voor zuiverheid.

Een interessant mengsel voor het polijsten van pannen.

Moet je snel over het metalen keukengerei wrijven voor een perfecte glans? Hiermee helpt u een mengsel van ketchup met een beetje zout. Het moet in een kleine hoeveelheid op een doek worden geplaatst en vervolgens in een steelpan of mok worden gewreven totdat alle verontreiniging is verwijderd. Het duurt meestal een beetje tijd.

10. Schone decoraties

Mineraalwater zonder citroen - voor sieraden.

Mineraalwater is niet alleen nuttig voor het lichaam. Als het wordt gemengd met een kleine hoeveelheid afwasmiddel en wordt gebruikt om kostbare sieraden te reinigen, duurt het resultaat niet lang. Het duurt slechts 5 minuten om tandplak te verwijderen, vuil uit de uitsparingen te verwijderen en de sieraden een glanzende glans te geven.

Bekijk de video: Woninginbraakmethoden (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send