Handige ideeën

14 coole huishoudelijke trucs waarvoor je alleen voedselfilm nodig hebt

Pin
Send
Share
Send
Send


Het blijkt dat voedselfilm niet alleen geschikt is om producten erin te verpakken. Met dit ongecompliceerde materiaal kunt u bijvoorbeeld de verhuizing naar een nieuwe plek vergemakkelijken, de keuken schoonhouden en zelfs vervelende insecten verwijderen.

We hebben de meest interessante manieren om voedselfilm te gebruiken bekeken en besloten je te vertellen wat je er echt mee kunt doen. En aan het einde zullen we trucs laten zien die we niet leuk vonden (maar we hebben ze toch geprobeerd).

1. Verander een gewoon glas in een niet-morsen glas

Als je geen glas met een deksel hebt en je wilt indekken tegen onbedoeld morsen van vloeistof, bedek de container met huishoudfolie en plaats deze in het midden van de buis. Om de film strakker te houden, kun je deze met tape om de randen wikkelen.

2. Bereid gepocheerd ei

Traditioneel wordt gepocheerd ei gekookt door wat azijn toe te voegen aan kokend water, een draaikolk in een steelpan te maken en er een ei in te gieten. Zelfs als alle instructies strikt worden opgevolgd, is er geen garantie dat het goed zal koken.

Het is veel gemakkelijker om zo'n gerecht te bereiden met behulp van voedselfilm: het is voldoende om er een ei in te gieten, de resulterende zak te binden en in water te leggen.

3. Open een blikje

Als u het hardnekkige deksel niet kunt losschroeven, wikkel het dan met huishoudfolie. De handen zullen ophouden te glijden en het zal veel gemakkelijker zijn om het blik te openen.

4. Bescherm de keuken tegen spatten.

Als je voedsel met een mixer in een open kopje moest mengen, hoef je waarschijnlijk niet uit te leggen hoe vies alles daarna wordt. Maar als u de beker vooraf met een film wikkelt, kan dit worden vermeden.

5. Voorkom dat verf uitdroogt.

Als u een pauze neemt van het werken met verf, wikkel dan de borstel en een blik met huishoudfolie. Dus op de verf verschijnt geen droge film, en de borstel verstijft niet.

Je kunt vervelende fruitvliegjes verwijderen door een ongecompliceerde val te gebruiken. Doe hiervoor het gesneden fruit in een glas, bedek het glas met film en maak kleine gaatjes.

Aangetrokken door de zoete fruitgeur, zullen de muggen door de gaten in het glas klimmen, maar ze kunnen er niet uitkomen.

7. Sla vlees af en houd het schoon.

Bedek het vlees met huishoudfolie voordat u het klopt. De gescheiden vezels vliegen dus niet in verschillende richtingen en de tafel blijft schoon.

8. Draag handig dingen mee.

Verplaatsen zal veel leuker zijn als je niet eerst alle dingen uit de laden hoeft te trekken en ze vervolgens terug moet vouwen. Hiervoor u kunt de containers eenvoudig met huishoudfolie omwikkelenen dan blijven de dingen erin op hun plaats.

9. Bescherm make-up hoesje

Als u vloeibare cosmetica op de weg gaat nemen, maar bang bent dat hun verpakking kan lekken, Bedek de opening met huishoudfolie voordat u de buis sluit. Dit helpt om crèmes en oliën tegen lekken te beschermen.

10. Verwijder blokkades

Met behulp van huishoudfolie kunt u de verstopping van het toilet elimineren. Om dit te doen, wikkel het oppervlak met huishoudfolie en plak de randen met plakband. Giet vervolgens het water eruit (de film zou moeten zwellen).

Daarna moet je meerdere keren op de film drukken. Verzamelde lucht eronder duwt de verstopping in het riool.

Bonus: hacks die we niet leuk vonden

Sommige adviezen van internetgebruikers leken ons vreemd, maar we hebben ze nog steeds getest. Als gevolg daarvan waren ze ofwel te grappig, of niet zo effectief als verwacht.

Dus, hier is een lijst met hacks met huishoudfolie die we niet zouden aanbevelen.

1. Maak een telefoonhoesje

Bijvoorbeeld, mensen die niet gewend zijn om af te stappen met een telefoon, zelfs in de badkamer, bieden om het te beschermen tegen vocht door het te verpakken met huishoudfolie.

Maar we willen persoonlijk onze techniek niet in gevaar brengen om hem een ​​paar extra minuten tijdens een douche te gebruiken. Bovendien, als je de telefoon echt strak oprolt, dan luister je met zijn hulp niet langer naar muziek en kijk je een film: het geluid wordt zwakker.

2. Sneller gewichtsverlies

Ook op internet kun je vaak de stelling vinden dat als je de huid wikkelt met plasticfolie voordat je gaat trainen of nadat je een anticellulitis middel hebt aangebracht, het gewicht sneller verdwijnt.

Maar zo'n gewichtsverlies is alleen te wijten aan het feit dat de film je zal helpen goed te zweten en dan verlies je een beetje vloeistof. En we twijfelen sterk aan het langetermijneffect van dit effect, omdat je nog steeds het vocht moet vullen.

3. Ga het huis binnen zonder een schoen

Sommige mensen wordt geadviseerd om altijd een filmrolletje in de gang te bewaren voor het geval je terug naar de kamer moet gaan. In dit geval kunt u met de voedselfilm niet vertrappen.

Ondanks het feit dat de gemeente werkt, is het in de eerste plaats onhandig en ten tweede absurd: is het niet gemakkelijker om je schoenen uit te doen dan je benen omwikkelen met een film?

4. Geen afwas doen

Deze hack is alleen geschikt voor diegenen die zijn verhuisd naar een nieuw niveau van luiheid. Je kunt de platen met folie omwikkelen en na het eten het polyethyleen met voedselresten verwijderen. Dan blijven de vaat schoon.

Het is misschien handig, maar het ziet er te vreemd uit. Ja, en een romantisch diner in dergelijke gerechten is beter niet te serveren.

Heb je je eigen geheimen van het gebruik van voedselfilm? Of misschien heb je al enkele van onze tips geprobeerd? Schrijf hierover alsjeblieft in de comments.

Bekijk de video: Домашний бургер с Американским соусом. На голодный желудок не смотреть. (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send