Handige ideeën

10 goedkope manieren om uw keuken te upgraden zonder revisie

Om de situatie een frisse en onversneden uitstraling te geven, is het niet nodig om veel geld uit te geven.

Er zijn verschillende voorbeelden waarbij de originele, maar goedkope oplossing een beter effect heeft dan dure aankopen.

Elke keuken doet geen pijn om felle kleuren toe te voegen, zodat zowel het koken als de dagelijkse maaltijden in een vrolijke sfeer worden gehouden.

1. Meer kleuren!

Voeg de helderheid van de ruimte toe om gewone ontlasting te helpen.

Kleuraccent is vrij eenvoudig om te maken - update gewoon oude of koop nieuwe krukken of stoelen. Oude meubels kunnen worden geverfd, versierd met genaaide of gekochte hoezen, rondgedraaid met gekleurd touw. Als je het geld, de wens en de noodzaak hebt om te vervangen, kun je gewoon nieuwe stoelen kopen. Beide stoelen met dezelfde contrasterende of onderscheidende tint en veelkleurige opties zien er creatief uit. Je kunt zelfs een regenboogeffect creëren met behulp van stoelen - een dergelijk ontwerp is niet in elke keuken te vinden.

2. Ornament of patroon

Heldere details kunnen zelfs de kleinste keuken een speciale charme geven.

Ongewone kleuren of patronen die een beetje opvallen in het algemene interieur zijn een geweldige manier om de sfeer op te vrolijken. Als origineel accent kunt u een tapijt in vintage stijl, volumineus behang met grote bloemen of een geometrisch patroon gebruiken. Je kunt zelfs verschillende technieken tegelijkertijd combineren, maar dan moeten ze in kleur of patroon worden gecombineerd om het interieur van de keuken niet te fantasierijk te maken.

3. Platen als decor

Ongewone oplossing voor een speciale sfeer van comfort en identiteit.

Borden voor de keuken - het gebruikelijke, alleen als ze niet aan de muren hangen. Door mooie, ongewone of gewoon heldere opties te kiezen, kunt u een origineel accent in elk interieur maken. Gebruik verwijderbare bedrukte of gelijmde strips van duurzaam materiaal of haken om het decor aan de muur te bevestigen. Je kunt zelfs een kleine plank voor elke plaat maken of een decoratie op een nagel hangen die in de muur wordt gedreven, wat trouwens ook een ongebruikelijke vorm of uiterlijk kan hebben. Unieke decoratieartikelen zijn altijd te vinden bij een reguliere uitverkoop - goedkoop en origineel.

4. Hanglampen

Een stijlvol accent in de keuken doet ook geen pijn.

Lampen kunnen een decoratie van elke keuken zijn. Een goed gekozen inrichting kan de hele kamer in een harmonieuze omgeving verbinden of een ongebruikelijk accent maken, dat het gebruikelijke interieur voor nieuwe motieven zal vormen. U kunt één grote lamp of meerdere kleine ophangen - de keuze is het maken waard, afhankelijk van de stijl en inrichting. Even belangrijk is de sfeer die u de keuken wilt geven: een groot decor geeft charme en monumentaliteit, en een kleinere - lichtheid en gemak.

5. Open planken

Functioneel en stijlvol welkom om de keuken van elke grootte te decoreren.

Planken, alsof ze in de lucht zweven, zullen extra opslagruimte aan de keuken toevoegen, maar ze zullen het niet zwaarder maken. Een paar houten planken boven de gootsteen of in de buurt ervan zullen de gewassen borden en andere schotels gemakkelijk roeren, en bieden vrije ruimte voor specerijen of souvenirs die het dierbaar zijn.

6. Eén kleur

Slechts één unieke schaduw maakt de keuken interessant en uniek.

Niets verandert een kamer zoals de kleur. Er wordt van uitgegaan dat een mooi interieur verschillende harmonieuze tinten moet combineren met verschillende heldere accenten. Maar zelfs als u alles in één mooie schaduw doet, zal de keuken hier niet van verliezen, maar alleen profiteren.

7. Goedkope eettafel

Een eenvoudige oplossing om het interieur bij te werken.

Om het verzamelen van maaltijden voor een gezin met een groot aantal mensen te vergemakkelijken, kunt u een tafel combineren met een werkblad of keukenwerkruimte. En u kunt eenvoudig de oude tafel bijwerken met een nieuw tafelkleed, geborduurde of gebreide servetten, bamboe manden of een originele vaas met bloemen.

8. Open kasten

Slechts een paar eenvoudige technieken kunnen de kamer een nieuwe look geven.

Probeer de voorkant van de kast te verwijderen om te zorgen dat uw interieur vrij is om te upgraden. Plaats op de planken glaswerk en kleurrijke kommen - dit zal helpen een aantrekkelijk accent te creëren, dat een uniek element van de keuken zal worden. Nog een originele en effectieve techniek: voeg kleine haken onder de plank toe zodat je er mooie kopjes aan kunt hangen, die zowel gebruiksvoorwerpen als decoraties zullen zijn.

9. Snackdozen

Stijlvol en praktisch decorelement.

Bewaar voorverpakte levensmiddelen, zoals granen of kruiden, in kleine rieten dozen en manden. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, maar transformeren ook elk interieur en voegen er comfort, natuurlijkheid en schoonheid aan toe. Zelfs kinderen kunnen dergelijke manden krijgen als ze na schooltijd moeten eten, dan is het beter om wat gezonde snacks erin te bewaren.

10. Upgrade technologie

Zo'n origineel accent blijft gewoon niet onopgemerkt.

Waarom upgrade je je vertrouwde roestvrijstalen fornuis of koelkast niet met een nieuwe kleur? Dit is niet banaal en het belangrijkste is niet moeilijk. Om dit te doen, kunt u een kleuroverlay, een sticker met een afbeelding of zelfs verf gebruiken als de apparatuur verouderd is en een radicale update vereist.

Bekijk de video: Will New Technology Replace Jobs and Result in Greater Economic Freedom? (December 2019).