Handige ideeën

12 eenvoudige technieken die het interieur helpen bijwerken, zelfs als er helemaal geen geld is

Pin
Send
Share
Send
Send


Het gebeurt vaak dat u het interieur wilt bijwerken, maar er is geen extra geld in het gezinsbudget. Geef niet op.

Let beter op een paar tips die de ruimte helpen transformeren en zonder grote kosten.

1. Meubels herschikken

Schik het meubilair anders.

Soms, om uw huis te upgraden, herschikt u eenvoudig het meubilair. Om dit correct te doen, neem een ​​kijkje en analyseer de situatie die u op dit moment heeft. Zeker, bij het rangschikken van meubels zijn er enkele tekortkomingen waar je in het begin geen rekening mee hebt gehouden, en uiteindelijk onthuld. De meest comfortabele stoel bevindt zich bijvoorbeeld in een donkere hoek, waardoor het onmogelijk is om er een boek in te lezen, of het bed staat in een hoek waarbij de zonnestralen 's morgens recht in uw gezicht schijnen. Rekening houdend met al deze nuances, rangschikt het meubilair volgens een nieuw schema. Zo krijgen vertrouwde kamers een nieuwe look en wordt accommodatie veel comfortabeler.

2. Textiel voor maskeren

Gebreken maskeren met textiel.

Het kopen van nieuw meubilair is een zeer dure gebeurtenis die een deuk in het gezinsbudget kan veroorzaken. Het is echter niet nodig om alles in één keer te kopen. Mooi textiel zal helpen om een ​​presentabel uiterlijk te geven aan sommige interieuritems. Versleten tafelbladen kunnen bijvoorbeeld worden verborgen achter lichte tafelkleden, armoedige raamkozijnen achter prachtige gordijnen en gehavende banken kunnen worden bedekt met zachte dekens of verborgen onder een stapel decoratieve kussens.

3. Onverwacht decor

Kleding voor wanddecor.

Zeker in je garderobe is er een mooie jurk die je niet meer draagt. Dus waarom zou u het niet gebruiken om een ​​originele decoratieve compositie te maken? In een complex met meerdere posters of foto's in de jurk zal een echt hoogtepunt van de slaapkamer zijn. Composities met kinderkleding zien er ook heel schattig uit.

4. Luxe vloerkleden

Dekens gemaakt van natuurlijk of kunstbont.

En nogmaals, het is de moeite waard om in de diepten van je garderobe te kijken. Misschien heb je een oude bontjas gemaakt van natuurlijk bont, die zijn presentatie heeft verloren of gewoon uit de mode is geraakt? Zoiets kan worden gebruikt voor het naaien van een luxe vloerkleed dat perfect in het interieur van de woonkamer past en de gehavende bekleding van de stoel of het vettige gedeelte van de bank helpt te verbergen. Trouwens, een kunstmatige bontjas, evenals elk ander dicht pluche materiaal, is geschikt om zo'n tapijt te naaien.

5. Creatieve potten

Ongebruikelijke bloempotten.

Voeg een beetje creatieve waanzin toe aan je interieur. Vervang hiervoor de gebruikelijke bloempotten door alternatieve potten gemaakt van ongebruikelijke materialen. Zeer interessante exemplaren worden verkregen uit onnodige boeken, nutteloze lenzen, blikjes en keramische bekers.

6. De bank schilderen

Stoffering sofa.

Haast u niet om de oude bank af te schrijven, waarvan de bekleding hopeloos is gekleurd vanwege ouderdom. Bewapen jezelf met latexverf, oplosmiddel, penselen, een spray met water en een goed humeur. Bevochtig de bekleding met water, meng de verf met het oplosmiddel in een verhouding van 2: 1 en breng de eerste laag aan. Laat de verf minimaal twee uur drogen en breng de tweede laag aan.

7. Slingers

Decor spiegels slingers.

Slingers zijn al niet langer uitsluitend nieuwjaarsattribuut. Nu worden ze actief gebruikt om kamers te decoreren en te verlichten. Met behulp van de "lichten" kunt u bijvoorbeeld het frame van de vloerspiegel versieren. Schakel de slinger 's avonds in en geniet van de zachte mysterieuze gloed in de slaapkamer.

8. Oud tapijt

Sovjet tapijt in het interieur.

De oude monotone interieurs zijn zo beu dat we ernaar streven om zo snel mogelijk alle overblijfselen uit het Sovjetverleden kwijt te raken. Maar haast je niet om alles weg te gooien. Een solide Sovjet-tapijt is bijvoorbeeld een echte trend op het gebied van design geworden. Bovendien zullen dingen met geschiedenis het huis vullen met warmte en comfort. Dus als u een groot tapijt in goede staat hebt, kunt u het gerust op de vloer van uw gerenoveerde woonkamer leggen. Vooral goed dergelijke tapijten kijken in het interieur, ingericht in rustieke, rustieke of eco-stijl.

9. Retro

Dingen in retrostijl.

Moderne ontwerpers zijn gewoon verliefd op retro kleine dingen. Ze hebben een speciale charme, mysterie, magnetisme. Dit zijn de dingen die diepte en betekenis kunnen geven aan het interieur. Dus als u het geluk hebt om een ​​oude typemachine, camera, kist, koffer, spiegel in een zwaar frame of andere oude dingen op zolder te vinden, zorg er dan voor dat u ze gebruikt om uw appartement te versieren.

10. Uitbarstingen van kleur

Excentrieke details.

Als je interieur plotseling saai leek, voeg dan heldere onverwachte accenten toe. Koop licht beddengoed, deken in patchwork-stijl, frames met een ongebruikelijke kleur, handgemaakte kussens van de bank of andere details die u opvallen met hun helderheid. Dergelijke updates vereisen geen grote uitgaven, maar het effect zal zijn vanaf een face-lift.

11. Raak de aard aan

Levende planten en natuurlijke materialen.

Weet jij wat het interieur het beste van allemaal verfrist? Levend groen! Wil verandering, dynamiek, comfort, - ga je gang om planten te kopen. Grote palmbomen, hangende varens en grootbladige planten maken het interieur sappig en rijk en vullen de leefruimte met lucht. Gebruik naast planten natuurlijke materialen. Hennep en zaagsneden zijn ideale materialen voor het maken van originele meubels.

12. Foto's

Wanddecor foto's.

Foto's zijn altijd relevant, maar als we het hebben over een gezellig familie-nest, dan kun je gewoon niet zonder. Bovendien kunt u met behulp van uw favoriete foto's enkele fouten in de afwerking verbergen. Voor dit decor is het niet nodig om een ​​set frames te kopen. Er zijn veel creatieve manieren om foto's te plaatsen: tekenreeksen, linten, frames met gekleurde scotch, vintage raamkozijnen en vele anderen.

Videobonus:

Pin
Send
Share
Send
Send