Handige ideeën

14 tips om probleemgebieden op te lossen tijdens reparaties voor een cent

Elke eigenaar weet dat wanneer het tijd is voor reparatie, er door het hele huis een paar kleine, lastige problemen ontstaan, die lang duren om op te lossen.

Om deze taak te vergemakkelijken, hebben we 14 cent-tips verzameld die helpen bij de reparatie in huis.

1. Piepende vloer


Piepende vloerdelen.

Als het parket begon af te brokkelen en te piepen, kan talkpoeder of babypoeder het probleem een ​​tijdje oplossen. Giet het poeder in de opening tussen de planken. Dit is een tijdelijke, maar zeer effectieve maatregel die irritant geluid verwijdert.

2. Verroeste scharnieren

Piepende scharnieren.

Spuitolie voor het bakken kan worden gebruikt om piepende scharnieren te smeren. Ook voor deze doeleinden kunt u een bus WD-40 gebruiken. Onthoud echter dat dergelijke manipulaties slechts een tijdelijke oplossing voor het probleem zijn. Na verloop van tijd zal de lus een speciaal gereedschap moeten smeren.

3. Gebroken gloeilamp

Gebroken lamp in de cartridge.

Schroef de gebroken bol uit de cartridge om de helft van de aardappel te helpen. De scherven zinken diep in de wortel en de gloeilamp kan gemakkelijk worden losgeschroefd zonder uw handen te verwonden.

4. Sporen van nagels

Gaten en sporen van nagels.

Kleine gebreken, vlekken en spijkergaten kunnen worden gemaskeerd met pastelkrijt in de kleur van de muur.

5. Bescherming van kleine onderdelen

Schilderij tape tijdens het schilderen.

Wees niet lui om kleine onderdelen met plakband te plakken. Doe dit zelfs als het gebied dat u gaat schilderen erg klein is, bescherm nabijgelegen oppervlakken met plakband. Anders moet je ze schilderen.

6. Omgeslagen schroeven

Draai de geklopte schroef los.

Als de schroevendraaier voortdurend glijdt en niet in de beschadigde schroefkop of schroef zit, gebruik dan hulpmateriaal. Bijvoorbeeld een strook dun rubber of schuimrubber. Dit zorgt voor een betere grip op de dop met een schroevendraaier.

7. Bevestiging van het slot

De tong van het kasteel repareren.

Bind een lint van acht op de deurklink om de tong van het slot vast te zetten. Hierdoor kan de deur niet dichtslaan, wordt lawaai voorkomen en worden kinderen beschermd die alleen in de kamer zijn.

8. Bevestigingsschroeven

Zet schroeven en bouten vast.

Om de schroeven, schroeven en schroeven beter te houden, smeer hun voeten met heldere nagellak. In deze situatie fungeert de lak als lijm en zorgt voor een goede pasvorm.

9. Naadreiniging

Effectief reinigen van naden.

Gebruik een ontsmettingsmiddel voor de toiletpot om de voegen tussen de tegels te reinigen. Zet middelen op gewrichten en laat gedurende 15 minuten. Wrijf na een tijdje met een borstel over de gebieden.

10. Roestig gereedschap

Reanimeer roestig gereedschap.

Een harde spons en witte azijn helpen het metalen gereedschap schoon te maken. Een dergelijk hulpmiddel kan een waardig alternatief zijn voor dure chemie.

11. Geluidsbescherming

Stille deur.

Lijm een ​​klein stukje rubberdoek op de deur in de buurt van het kasteel, zodat de deur niet dichtslaat en geen overmatig geluid veroorzaakt.

12. Penselen

Penselen reinigen.

Als je na het schilderen geen speciaal gereedschap hebt voor het reinigen van penselen, gebruik dan azijn. Om dit te doen, moet je het verwarmen en vervolgens de borstels erin weken.

13. Kasteel

Vet het slot in.

Grafiet is een uitstekend smeermiddel voor pensloten. Gebruik daarom een ​​gewoon potlood als uw deurslot vastloopt. Om dit te doen, slijp het zodat de punt 1-2 centimeter eruit glijdt, steek het in een sleutelgat en breek het af. Steek daarna een sleutel in het sleutelgat en verpletter grafiet met translationele bewegingen.

14. Houten oppervlakken

Krassen op hout maskeren.

Vermomming krassen en kleine gebreken aan de boom zullen gewone walnoot helpen. Wrijf de beschadigde gebieden met de kern en er zullen geen sporen van krassen zijn.

Videobonus: