Handige ideeën

Als je het doet, wordt schilderen gemakkelijk: 16 trucs om te helpen

Pin
Send
Share
Send
Send


De noodzaak om iets opnieuw te schilderen wordt door sommigen als een natuurramp ervaren. In plaats van de juiste verf te kopen en het idee van uw droom te realiseren, wordt besloten om de renovatie van het interieur uit te stellen tot betere tijden.

Tegelijkertijd is het pad naar bijwerken niet zo netelig, je moet gewoon informatie gebruiken die het verfproces kan vereenvoudigen en de opgedane kennis in de praktijk toepassen.

Truc 1

Een stuk schuimpijp voor isolatie of een holle waterstok kan gemakkelijk in een borstelhouder worden veranderd. Het is voldoende om een ​​buis langs de container te snijden en er verschillende loodrechte insnijdingen in te maken.

Truc 2

Zodat de verf die in de uitsparing bij het deksel valt niet opdroogt en geen obstakel wordt wanneer u de pot probeert te sluiten, volstaat het om een ​​paar gaten te slaan. Hierdoor kan ingesloten verf terugvloeien.

Truc 3

Het plakband helpt het proces van het vullen van de lade met verf te vereenvoudigen. Het is voldoende om het op de open pot te plakken met de letter "V".

Truc 4

Nadat je hebt besloten om direct uit de pot te schilderen, is het de moeite waard om het tandvlees over te rekken. Dit geeft de mogelijkheid om overtollige verf op de borstel te verwijderen en het werk te vereenvoudigen.

Truc 5

Een gewone plastic hoes beschermt uw handen tegen spatten en druppels.

Je kunt ook een gesneden plastic emmer, een fles of de helft van een rubberen bal gebruiken die onbruikbaar is geworden als beschermende barrière. Dit geldt vooral bij het schilderen van het plafond.

Truc 6

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe stoffenroller geen stapel op het geverfde oppervlak achterlaat, is het voldoende om er met een rol voor kleding op te lopen.

Truc 7

Op het geverfde oppervlak was zo glad mogelijk, verf moet op een zigzag manier worden aangebracht. Het Zorro-teken of de letter "W" is perfect.

Truc 8

Wikkel de folielade voordat u met verf vult, het zal veel gemakkelijker zijn om deze aan het einde van het werk schoon te maken. Het is voldoende om alleen van de folie af te komen.

Truc 9

Folie zal ook geschikt zijn voor de bescherming van diverse uitstekende delen tegen verf.

Truc 10

In plaats van het afplakken van plakband, kunt u een brede spatel gebruiken die aan de muur is bevestigd. Het zal dienen als een barrière en zal de muur beschermen tegen onbedoeld binnendringen van verf.

Truc 11

Het gebruikelijke cellofaan zal onvervangbaar worden voor bescherming van volumedimensionale objecten.

Truc 12

Alcoholdoekjes helpen verfvlekken te verwijderen. Goed verzachte latexverf, alcohol is veilig voor de meeste oppervlakken.

Truc 13

Verwijder de overblijfselen van de emulsie op de handen om babyolie te helpen.

Truc 14

Met azijn is het gemakkelijk om de gedroogde verf met een borstel te verwijderen.

Truc 15

Om te voorkomen dat de borstel uitdroogt, kan deze in de koelkast worden geplaatst. Dit is waar als verwacht wordt dat de volgende dag door zal gaan met schilderen. Dat de koelkast geen geur absorbeerde, is het noodzakelijk om de borstel stevig in te wikkelen met een film.

De rol kan ook 's nachts in de koelkast worden geplaatst. Een handige container voor hem zal een bak chips zijn.

Truc 16

De achterkant van de schakelaar kan worden gebruikt om informatie op te slaan. Gegevens over de tint van de verf en de naam, aangebracht op het plastic met een marker, zullen gewoon niet verloren gaan.

Pin
Send
Share
Send
Send