Handige ideeën

Hoe het maximale voordeel uit te drukken door de vensterbank met het tafelblad te combineren

Hoe het maximale voordeel uit te drukken door de vensterbank met het tafelblad te combineren

Heel vaak houden we bij het berekenen van het nuttige gebied van de kamer absoluut geen rekening met de vensterbanken.

En tevergeefs. Als u creatief de wijziging van een stoel bij het raam benadert, krijgt u dezelfde ontbrekende ruimte die een voortzetting van de eettafel, gootsteen en zelfs een kaptafel kan worden gemaakt.

In plaats van een vensterbank kunt u een zeer praktisch en helder werkgebied inrichten.

Zoals u weet, moet het werkgebied goed verlicht zijn en als het daglicht is, is het gemak gegarandeerd. Daarom adviseren ontwerpers vaak om dergelijke werkhoeken in hun appartement net bij het raam te organiseren, met behulp van de vensterbank. Het maakt niet uit of het een keukenoppervlak of een bureau voor u of voor een kind is, of misschien een originele bar of een elegante kaptafel, het belangrijkste is dat deze oplossing ruimte bespaart en meer vrije ruimte in het huis bespaart, en ook het hoogtepunt van uw interieur wordt.

1. Dorpel in de keuken

Zo'n tafelblad in plaats van een vensterbank is de droom van elke gastvrouw.

U kunt de vensterbank vervangen door een aanrecht in de keuken, een dergelijke rationele oplossing geeft het werkoppervlak zonlicht, wat niet alleen een gunstig effect heeft op uw gezondheid, maar ook op uw portemonnee. De volgende voorbeelden van de organisatie van het snijvlak in plaats van een vensterbank helpen u zelf te zien dat dit niet alleen praktisch, maar ook origineel is.

Een voorbeeld van het rationele gebruik van het gebied van een kleine keuken.

De optie om de vensterbank op het aanrechtblad te vervangen.

Snijvlak in plaats van een vensterbank.

2. Dorpel in de keuken

Deze transformatie van de vensterbank naar de gootsteen is altijd een winnende optie.

De vensterbank in de keuken kan ook een goede service zijn als een plek onder de gootsteen. Hoe fijn is het immers om de afwas te doen, terwijl je vanuit het raam naar het uitzicht kijkt. Het belangrijkste is om het zo te installeren dat de spray van water niet het glas en de hellingen van het venster bereikt. Kijkend naar de volgende foto's, zal het gemakkelijker zijn om zo'n geschikte stap te nemen.

Originele vervanging van een vensterbank voor een werkend keukengedeelte met een gootsteen.

Een interessante manier om een ​​gootsteen te installeren in plaats van een vensterbank.

De diepte van de gootsteen moet voldoende zijn zodat er geen water op het raam valt.

3. Dorpellijst

De vensterbank in de keuken kan worden veranderd in een toog.

In plaats van een vensterbank in de keuken, woonkamer of zelfs op het balkon, kunt u een toog installeren. Dit helpt u bij het organiseren van een gezellige plek voor aangename bijeenkomsten met vrienden of familieleden. Als u het oppervlak van de tafel wilt vergroten, kunt u natuurlijk de oorspronkelijke voortzetting van het rek in verschillende configuraties maken. Installeer een paar hoge krukken en er wordt een ontspannen sfeer geboden. Deze foto's helpen je ervoor te zorgen dat een dergelijke transformatie er stijlvol en mooi uitziet.

Stijlvolle transformatie van de vensterbank in de keuken in de bar.

Zo'n bar zal er op het balkon erg indrukwekkend uitzien.

Teller geïnstalleerd in plaats van de vensterbank met de oorspronkelijke voortzetting.

4. Dorpel-eettafel

Perfect ingerichte eetzaal.

De dorpel kan gemakkelijk worden veranderd in een eettafel. Er zijn veel ontwerpen voor verschillende smaken en ruimtelijke mogelijkheden. Voor de kleinste kamers is het raadzaam om een ​​opklapbare, uitschuifbare of opklapbare tafel te installeren, en voor full-sized kamers kunt u stationaire massieve tafels toestaan. Hier zijn enkele interessante voorbeelden van het plaatsen van een eettafel in plaats van een vensterbank.

U kunt een kleine eettafel organiseren in plaats van een vensterbank.

Klaptafel in een kleine keuken.

Intrekbare eettafel in plaats van de vensterbank.

5. Dorpelbureau

Het bureaublad is een rationeel alternatief voor de vensterbank.

Natuurlijk heeft iedereen een desktop nodig. En uw belangrijkste taak is om de tafel zo te plaatsen dat er zoveel mogelijk licht op het oppervlak valt. Daarom is de meest ideale plaats voor zijn locatie - nabij het raam.

Een ideale plek om een ​​kinderbureau te creëren.

En om het kostbare nuttige gebied niet te bezetten, kan de tafel worden ingesteld in plaats van een vensterbank of in het verlengde daarvan. In de regel wordt het in de slaapkamer, kinderkamer of woonkamer geplaatst en kan de hele nuttige ruimte eronder en erboven worden gebruikt door de benodigde kasten en planken te plaatsen voor het opslaan van boeken, schrijfwaren en andere benodigde benodigdheden. De volgende voorbeelden helpen u bij het organiseren van uw werkplek.

U kunt dus een werkplek organiseren en de vensterbank verwijderen.

Zelfs als er weinig ruimte is, past de tafel organisch in het interieur.

6. Dorpeltafel

Een ideale schoonheidszone in plaats van een vensterbank.

Als je elke keer dat je het huis verlaat, je zorgen maakt of de aangebrachte make-up er zo perfect uitziet bij daglicht, of elke ochtend haast je je rond in het appartement op zoek naar je cosmetica, omdat je geen vaste plaats hebt voor zo'n belangrijk proces. Probeer dan een van de vensterbanken in een kaptafel te veranderen. En u zult begrijpen hoe praktisch het is om uw eigen zone van schoonheid en met natuurlijk licht te hebben.

Zo'n tafel-dressoir, ter vervanging van de vensterbank, verbergt alle cosmetica.

Een elegante kaptafel vervangt de vensterbank perfect en vormt de belangrijkste decoratie van het interieur.