Handige ideeën

Originele opslagsystemen: interessante ideeën en tips

Pin
Send
Share
Send
Send


Originele opslagsystemen: interessante ideeën en tips

Is het mogelijk om een ​​perfecte orde in het huis te bereiken?

Een vraag die huisvrouwen over de hele wereld zich al meer dan een eeuw afvraagt.

We besloten erop te reageren en alternatieve ideeën te bieden voor het opslaan van allerlei dingen.

Uit het zicht!

Verwijder alles wat kan worden verwijderd uit het zicht.

Ongeacht de oppervlakte van het appartement, de kwestie van het opslaan van dingen erin is altijd acuut. En het gaat zelfs niet altijd over sommige dimensionale objecten. Soms bestaat de puinhoop uit kleine dingen. Waar alles verbergen?

Verwijder allereerst alles wat uit uw ogen kan worden verwijderd. Denk tegelijkertijd goed na over de interne "vulling" van kasten en kasten. Rust ze uit met textielzakken, metalen of plastic houders, planken, haken.

Onder de gootsteen

Berging onder de gootsteen.

Gebrek aan ruimte is voelbaar in de badkamer en in de keuken. Daarom moet opslag in deze ruimtes speciale aandacht krijgen. De beste manier om hier ruimte vrij te maken, is om alle huishoudelijke gebruiksvoorwerpen onder de gootsteen te verbergen.

Doe de wasmiddelflessen in een doos en doe de sponzen en vodden in de andere. Plastic containers, die in elke bouwmarkt worden verkocht, zijn uitstekend voor dit doel. Zorg ervoor dat de sponzen schoon en gedroogd zijn, anders kunnen ze een onaangename geur krijgen.

Opslagsystemen als onderdeel van het interieur

Niet altijd en niet alles hoeft te worden verborgen. Soms kunnen de opslagsystemen zelf een prachtige interieurdecoratie zijn. Zie hoe harmonieus deze geweven manden eruit zien.

Rieten manden in het interieur: mooi en praktisch!

Zelfs de meest gewone trap of trap kan onmiddellijk een decoratieve functie vervullen en dienst doen als schap.

Alternatief voor traditionele rekken.

Weet je nog steeds niet zeker hoe je je hoeden moet houden? Het is voldoende om ze aan kleine anjers of haken te hangen, midden in de gang. Zo beslist u over de kwestie van decor. Deze optie is vooral goed in het interieur van het land, boho, evenals in een rustieke stijl.

Hoeden aan de muur.

En als je een beetje vindingrijkheid toont, zullen de meest gewone wasknijpers veranderen in stijlvolle handen voor kleding en tassen in je handen.

Wasknijpers in plaats van standaardhaken.

Bestellen in de keuken

Extra opslagplaatsen hebben altijd veel eisen. Ze moeten compact, ruim, esthetisch aantrekkelijk zijn en in een bepaalde ruimte passen.

In de keuken is het gepast om de rails te plaatsen. Bovendien niet alleen in de buurt van de kachel of aan de gootsteen. Probeer de gecombineerde opties met houders voor pollepels, magneten voor messen, haken voor bekers en speciale cellen voor deksels. Dus in uw keuken zal de orde inderdaad zegevieren.

Rails in het interieur van de keuken.

Vergeet de schoonheid en in gesloten kasten niet. Om onaangename ontmoetingen met kakkerlakken of motten te voorkomen, verdeelt u de granen in glazen (plastic) blikken. Verpak de kruidenzakken in een kleine doos. Selecteer de inhoud van de kasten zorgvuldig en let op de fabricagedatum en verwijder overtollig materiaal. De laatste hand - teken banken. U kunt hiervoor labels gebruiken. Resultaat op het gezicht: in de kast meer vrije ruimte, je bent van parasieten af, nu weet je waar en welke producten je hebt, je kunt er snel bij komen.

Allemaal in de schappen!

In de kinderkamer puur - mythe of realiteit?

Als je een kind hebt, weet je waarschijnlijk dat er in de kinderkamer nooit een ideale volgorde is. Maar zelfs een kind van twee jaar kan worden geleerd om hun speelgoed op plaatsen te plaatsen en de netheid te controleren. Het belangrijkste is om hier opslagsystemen te organiseren.

Een voorbeeld van de organisatie van opslagsystemen in de kinderkamer.

Voor deze doeleinden heb je rieten en metalen manden, plastic en kartonnen dozen, haken met interessante vormen en schattige emmers met heldere kleuren nodig waarin speelgoed perfect past.

Emmers in het interieur van de kinderkamer.

Werkhoek: hoe alles te organiseren?

Velen werken tegenwoordig thuis. Het is belangrijk om het opslagsysteem in uw thuiskantoor goed te organiseren, zodat de workflow u alleen maar plezier geeft. Gebruik hiervoor een muurorganizer. Plaats daarop notities met herinneringen, houders voor pennen, bevestig een schaar en andere items die nodig zijn voor uw werk erop.

Met een dergelijk bord zal de orde altijd heersen op de werkplek.

In feite is het een eenvoudig multiplexbord met kleine gaatjes. Het is erg handig om in de werkplaats te gebruiken.

Een goede optie voor een garage of werkplaats.

Kleine helpers

Als u nadenkt over de volgorde en de juiste organisatie van opslagsystemen, vermijd dergelijke eenvoudige organisatoren als glazen potten niet. Ze zijn in elk appartement. Vaak worden ze weggegooid of opgeslagen, waardoor het interieur rommelig wordt. Zie hoe schattig ze eruit zien als extra opslag.

In de banken is het handig om alle kleine dingen op te slaan.

Doe de wasknijpers in een grote pot en ze zullen nooit verdwalen.

Nu zijn de bovendraden in perfecte staat.

Ten onrechte de magneten vergeten. Ze kunnen niet alleen keukenmessen of bouten in de werkplaats bewaren. Vrouwen zullen magnetische pinhouders waarderen.

Magnetische houder voor pinnen.

Vaak wordt opslag van schoenen ook een van de meest acute problemen. In dit geval zullen dezelfde geweven manden, die we vandaag hebben genoemd, helpen.

Schoenenmanden.

Nou ja, en nog een interessante optie. Het is bekend dat vrouwen altijd weinig sieraden en allerlei accessoires hebben. Om ze op orde te houden, is het voldoende om een ​​aantal stijlvolle stokbrood organisatoren te maken. Het is alleen nodig om ze uit te rusten met haken en aan de muur te hangen!

Interessante organisatoren voor damesaccessoires.

Pin
Send
Share
Send
Send