Handige ideeën

Hoe een open plank te veranderen in een helder accent van het interieur, en niet in een stofafscheider

Pin
Send
Share
Send
Send


Momenteel nemen lichte open planken een leidende positie in bij alle ontwerpideeën en trends. Ze maken tenslotte perfect ruimte vrij en met hun hulp kunt u een uniek interieur creëren.

We zullen alle trucs onthullen waarmee je de orde op de open planken kunt handhaven, zonder bang te zijn om er een stofafscheider van te maken, en laten je zien hoe je een origineel kunstobject uit een gewoon rek kunt maken.

Verschillende opties voor open planken in het interieur.

Voel het verschil!

Het maakt niet uit van welk duur hout een grote massieve kledingkast is gemaakt en ongeacht hoe bedrogen door het feit dat het geen stof op zijn gesloten planken verzamelt, het is beter om het te weigeren, vooral als u de eigenaar bent van een klein appartement of studio. Omdat het vermogen om het gezichtsveld te absorberen alleen maar druk op je zal uitoefenen.

Deze planken helpen de visuele ruimte van de keuken te ontladen.

Besteed aandacht aan de open plank of rek, probeer te "spelen" met hun locatie. Voel hoe de ruimte in uw kamer zal worden gelost en al uw favoriete dingen een waardige plek zullen innemen.

Overlaad de planken niet met items en accessoires.

Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met hun nummer en geen chaos te maken in de schappen.

Noodzaak om items op de planken goed te verdelen.

En zich ook houden aan het basisprincipe van het plaatsen van dingen:

- De zwaarste en meest omvangrijke dingen moeten op de onderste planken worden geplaatst;
- verlaat de bovenste planken voor breekbare voorwerpen;
- blijf bij de regeling van decoratieve dingen "regels van drie objecten."

Deze originele plank zal een helder accent zijn in elke kamer.

1. Verberg de ruggen van de boeken of leg ze in de dozen.

U kunt de boeken in de originele doos plaatsen.

Verschillende opties voor het plaatsen van boeken op de open planken.

Als je een liefhebber bent van live lezen en boeken een dominante plaats op de planken innemen, dan adviseren de ontwerpers om ze in orde te houden, lage dozen of rieten manden te gebruiken. Plaats de boeken daarin zoals u ze het liefst gebruikt. Een dergelijke oplossing bespaart aanzienlijk ruimte en niet in de laatste plaats wordt stof veel gemakkelijker schoon te maken.

Probeer de originele versie van de indeling van boeken te gebruiken - "niet voor iedereen".

Als je net de bibliotheek hebt geërfd en je bent geen fervent boeklezer, gebruik dan de originele 'niet voor iedereen'-techniek - verberg de wortels van het boek alleen door ze tegen de wand van de plank te plaatsen. Lookboeken zullen zeer ongebruikelijk en indrukwekkend zijn, wat waarschijnlijk de belangrijkste intrige en het hoogtepunt van het interieur zal zijn.

2. Voeg lucht en ruimte toe

Het is beter om wat planken leeg te laten.

Ontwerpers worden vaak geadviseerd geïnspireerd te worden door ... leegte, omdat dit de meest effectieve manier is om het interieur exclusiever te maken. Een dergelijke techniek werkt zo goed mogelijk met het decor van open planken en rekken. De resterende ruimte voegt immers altijd lucht en wat intriges toe aan het interieur.

Lege planken verdelen geplaatste objecten visueel.

Natuurlijk helpen lege planken om reeds geplaatste objecten visueel te verdelen en zullen ze geen rommel van het open gebied veroorzaken.

Om geen lege planken te verlaten, kunt u zo'n origineel ontwerp kiezen.

Er zijn gevallen waarin lege planken een onbetaalbare luxe zijn, verdeel vervolgens de gescheiden accessoires met behulp van gesloten planken of bulkdozen. Een dergelijke techniek zal het gebied visueel breken, waardoor alles kan worden geplaatst en er geen hoop zal zijn.

3. Maak originele ontwerpen uit meerdere rijen

Het maken van constructies op twee niveaus zal altijd de nadruk leggen op het noodzakelijke.

Een van de pretentieloze, maar zeer interessante ontwerptrucs - de opstelling van objecten in verschillende rijen. Om dit te doen, is het voldoende om kleine voorwerpen of beeldjes op een stapel boeken te plaatsen en kunnen ongebruikelijke kaarsen in kandelaars worden geplaatst.

Gebruik deze ontwerptruc om het meest exclusieve te markeren.

Je kunt zelf variaties maken, maar laat je niet meeslepen, anders krijg je het gevoel van echte chaos en complete bedlam. Een dergelijke oplossing maakt het mogelijk om kleine accessoires te onderscheiden en betekenisvoller en merkbaarder te maken.

Focus op de ambachten van uw kind.

Deze truc werkt goed als je speciale aandacht wilt besteden aan dingen die met je eigen handen of je kind zijn gemaakt.

4. Schik objecten symmetrisch

In zo'n open kast is het beter om objecten symmetrisch te plaatsen.

Een van de eenvoudigste, maar tegelijkertijd zeer effectieve technieken om het rek stijlvol te maken - gebruik het "spiegelprincipe". Om dit te doen, plaatst u het op twee planken met één niveau, aan de rechter- en linkerkant van de vitrine, dezelfde of zeer vergelijkbaar met elkaar accessoires in kleur en vorm.

In de kinderkamer geeft symmetrie een speciale netheid en orde.

Voor dit arrangement kunt u een paar vazen, beeldjes, manden, dozen of een ongebruikelijke kaarsvorm gebruiken.

5. Gebruik de voorkant van het rek

Aan het einde van de voorkant van het rek kun je een vintage spiegel hangen.

De originele en zeer praktische ontwerptruc verandert alle stereotypen volledig. Vroeger plaatsten we allemaal foto's of afbeeldingen op de planken van een open rek. Nou, als dezelfde items hangen ... de gevel?

De afbeelding op de gevel van het open rek.

Zo'n nieuwe en buitengewone oplossing zal altijd de aandacht trekken en uw open rekken in een zeer helder en buitengewoon kunstobject veranderen. In dit geval kunnen de planken voor een foto of foto zeer efficiënt worden gebruikt. Objecten worden immers veilig afgesloten voor menselijke ogen, en je kunt er niet erg esthetische, maar zeer noodzakelijke dingen plaatsen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de verborgen voorwerpen achter de afbeelding gemakkelijk te krijgen zijn.

6. Het rek gebruiken om zones te scheiden

De originele partitie met een open rek.

Een zeer praktisch ontwerpadvies voor studio-appartementen of kleine kamers - het verdelen van zones met planken of door planken.

Met behulp van scheidingsplanken kunnen verdeelde zones worden verdeeld.

Rack-partitie is een praktisch en zeer nuttig kenmerk van een modern interieur, omdat het verfijning en comfort toevoegt, waardoor de kamer comfortabeler en multifunctioneler wordt.

Mooie witte planken als tussenschot.

Vanwege het feit dat het geen achterwand en deuren heeft, is het rek bijna onmerkbaar en volledig transparant, het rommelt de visuele ruimte niet en creëert een gevoel van lichtheid.

Zo'n rack-bar zal uw gasten verrassen.

Het belangrijkste voordeel is de mogelijkheid om zeer geïsoleerde functionele zones met duidelijk gedefinieerde grenzen te organiseren.

Stellingen op meerdere niveaus zijn het hoogtepunt van uw interieur.

Het is niet nodig om scheidingswanden te maken aan het plafond, het is voldoende om het op een bepaald niveau te installeren, waardoor u de illusie van een aparte kamer kunt creëren, of gewoon het afneembare deel van de kamer kunt bedekken.

7. Gebruik rationeel alle bruikbare ruimte.

Gebruik spookplanken voor kleine ruimtes.

Ontwerpers gebruiken altijd een dergelijke regel bij het decoreren van kleine appartementen, omdat u op kleine vierkantjes alle mogelijkheden moet gebruiken. Het is geen geheim dat elke familie is overwoekerd met een enorme hoeveelheid objecten en dingen waar je niet altijd afstand van kunt doen, maar bewaar ze ergens.

Je kunt elke vrije hoek gebruiken.

Hier komen verschillende scharnierende planken en rekken, die eenvoudig op elk vrij verticaal oppervlak kunnen worden bevestigd, te hulp.

Elke hoek kan worden versierd met een plank.

Ze passen perfect bij alle noodzakelijke en niet erg objecten, waardoor het appartement op orde kan worden gehouden.

Twee in één - hanger en plank voor kruiden.

8. Focus de aandacht

Elegante planken in moderne stijl.

Elke plank, als je hem op de juiste plaats ophangt en een beetje inspiratie toevoegt, kan van je interieur een heel originele creatie maken.

Ongewoon gevormde plank voor de woonkamer.

En als u een helder accent wilt creëren, kunt u een plank kopen of een niet-standaard vorm met uw eigen handen maken, zal overweldigend succes worden gegarandeerd.

Skate planken voor babykamers.

De volgende selectie van interessante ontwerpideeën en het ontwerp van zo'n gewoon meubelstuk zal u helpen ervoor te zorgen dat zelfs een klein detail een exclusief kunstobject kan worden.

Hightech planken.

Zelfs een oude gitaar kan worden aangepast onder de planken.

Praktische plank in de kamer tiener.

Stijlvolle plank - de belangrijkste decoratie van het interieur.

Zeer praktische en originele open planken in de badkamer.

Transformatorplank in de vorm van een hert.

Planken uit een metalen rooster zien er erg origineel uit.

Voor liefhebbers van alle niet-standaard.

Als er geen plaats is voor bloemen op de vensterbank.

Welk idee u ook krijgt, het belangrijkste is dat u altijd onthoudt dat open planken of rekken de "etalage" van uw hele interieur zijn en dat deze is ontworpen om de aandacht te trekken en te versieren.

Bron van

Pin
Send
Share
Send
Send