Handige ideeën

9 redenen om de oude kussens niet weg te gooien, maar het is beter om een ​​paar meer te vragen voor de schoonmoeder of schoonmoeder

Zelfs zeer zorgvuldige en attente huisvrouwen zullen vroeg of laat in verval raken. Bij langdurig gebruik, zelfs als u de kussensloop vaak vervangt en het kussen zelf wast, worden ze vuil of verliezen ze pluis.

Velen gooien meteen kussens, in de overtuiging dat ze nergens goed voor zijn. Verrassend genoeg zijn ze in staat om een ​​heleboel problemen in elk huis op te lossen. Met deze creatieve hacking kun je nieuwe mogelijkheden vinden om je oude, maar nog steeds nuttige kussens aan te brengen.

1. Oude kussens gaan op reis

Het is mogelijk om comfortabel aan een riem te slapen met een gewoon kussen.

U kunt een verouderd kussen omtoveren in een comfortabele aanvulling op de reis. Het heeft een perfecte vorm en dichtheid, zodat het om veiligheidsgordels kan worden gewikkeld, waardoor passagiers comfortabel kunnen slapen terwijl ze veiliger zijn.

2. Upgrade stoelen

Oude stoelen + oud kussen = nieuwe stoelen.

In plaats van het oude kussen kwijt te raken, kunt u het op de laatste reis met voordeel verzenden. De binnenste vulling van het kussen is zeer geschikt voor gebruik als materiaal voor het bijwerken van het zachte gedeelte van de stoelen in uw appartement, privéhuis of landhuis.

3. Een deel van het kussen gaat naar de keuken

Bright tack van geïmproviseerde middelen.

Kussenvuller kan worden gebruikt om zeer nuttige dingen te maken. Bijvoorbeeld voor onderzetters voor hete of pannenhouders in de keuken. Als het kussen gevuld was met vulling, vilt of vulling, dan zijn deze materialen perfect voor het vullen van keukengerei.

Tacks vereisen vaak upgrades, maar ze zelf maken is heel eenvoudig en veel goedkoper dan kopen. Deze opwindende activiteit kan zelfs met kinderen worden uitgevoerd. Als de belangrijkste stof kies je oude dingen. Het is wenselijk dat ze natuurlijk zijn (vlas, katoen of chintz). Dikke stoffen gaan langer mee, dus je kunt zelfs oude jeans bijsnijden.

4. Kussen voor perfecte ontspanning

Het zal voor iedereen handig zijn.

Als je wat oude kussens hebt, kun je er iets unieks van maken. Om dit te doen, neem je het vulmiddel en vul je het met een langere kussensloop, of combineer je verschillende oude kussens samen. Het zal erg handig zijn om met zo'n omhelzing aan je zijde te liggen. Een oud kussen kan ook worden gebruikt om het tussen of onder je voeten te houden, en niet onder je hoofd.

5. diervriendelijk

Je zorg en aandacht zullen aangenaam zijn voor je geliefde.

Je kunt het oude kussen echt gebruiken om een ​​comfortabel bed voor je huisdier te maken. Geef haar gewoon een nieuwe kussensloop die van haar spullen is gemaakt, of gebruik een vulmiddel om een ​​volwaardig comfortabel bed voor uw huisdier te creëren.

6. isolatie

Warm, zuinig en comfortabel.

Het is heel goed mogelijk om oude kussens te gebruiken als isolatie in dagelijkse of noodsituaties. Een voorbeeld van een noodgeval is het lekken van een warmwatertank. Oude kussens zijn ook erg relevant als u pijpen in een koude nacht, de ruimte bij uw bad moet isoleren of tocht op zolder moet verwijderen. Nadat je ze in dunne lange kussens hebt gekruist, kun je de kamer perfect verwarmen door de opening onder de deur te elimineren.

7. Verpakking en transport

Het kussen is ideaal voor het verpakken van breekbare artikelen.

Een oud kussen kan worden gebruikt om breekbare artikelen te beschermen bij verzending per post. Zowel het vulmiddel als het hele kussen passen volledig, afhankelijk van de grootte en de vorm van de objecten.

Oude kussens zijn ook goed bij het verplaatsen. Ze helpen om grote meubels moeiteloos en zonder schade aan eigendommen te verplaatsen, en voorkomen krassen en slijtage op dingen tijdens het transport.

8. Werk in de tuin

Voering onder de voeten kan onafhankelijk worden gedaan.

Een oud kussen is perfect als voering voor je knieën of benen wanneer je wat werk in de tuin, in de tuin of rond het huis moet doen. Waarom ongemak ervaren als u werk gemakkelijker en aangenamer kunt maken?

9. Van oude kussens eetkamerstoelen maken.

Mooie en comfortabele decorelementen.

Een andere nuttige toepassing voor een oud kussen is een zachte stoelzitting. Om dit te doen, snijd het in de helft, verwijder ongeveer de helft van de vulstof en zoom vervolgens de randen open. Dus van een oude kan men verschillende brede kussens krijgen die stoelen met een harder oppervlak zacht en comfortabel maken. Heldere covers helpen de update mooi en compleet te maken.

9. Gebruik voor de tuin

Oogst kan beter.

Veren zijn uitstekende meststoffen. Daarom is het beter om de inhoud voor uw tuin op te halen in plaats van uw oude kussen direct in de prullenbak te gooien. Natuurlijk, als het een natuurlijke inhoud heeft. Denk na over de voordelen voor het milieu en planten rondom uw huis.

Bekijk de video: Victoria & Abdul (December 2019).