Handige ideeën

Van een ouderwetse keuken een stijlvol klein ding maken: 5 voorbeelden van eigenaren van Chroesjtsjov

Pin
Send
Share
Send
Send


Zoals u weet, is de keuken de meest bezochte plaats in het appartement, waar het hele gezin de meeste tijd doorbrengt.

Hier koken ze immers niet alleen goodies of dineren, maar communiceren ze ook in een kring van familieleden en vrienden.

Daarom streven velen ernaar om een ​​speciale sfeer van comfort en warmte te creëren, waardoor het ouderwetse en saaie interieur verandert in een gastvrije, stijlvolle en elegante ruimte.

Transformatie keuken eenkamerappartement.

Wie van ons droomt er niet van dat de keuken mooi, comfortabel en multifunctioneel was? Elke keuken, of het nu een enorme studio of een miniatuurkamer in de "Chroesjtsjov" is, moet immers niet alleen de smaak en voorkeuren van de eigenaars weerspiegelen, maar ook overeenkomen met moderne trends, comfort en een gezellige sfeer bieden, terwijl ze stijlvol en elegant zijn.

Varianten van de bijgewerkte keukens.

De volgende voorbeelden zullen duidelijk laten zien hoe sommige eigenaren erin zijn geslaagd om een ​​echt stijlvol klein ding te maken uit de ouderwetse en sombere keuken, door het advies van ontwerpers in de praktijk toe te passen, verbeelding en handigheid te tonen.

1. Transformatie van een kleine keuken in "Chroesjtsjov"

Kleine keuken in de "Chroesjtsjov" om te transformeren.

Deze kleine keuken was echter in een deprimerende toestand, net als veel andere kamers in de oude woningvoorraad. Dus besloot de eigenaar het een beetje op te frissen, vrolijke kleuren en een aantal stijlvolle accessoires toe te voegen, waardoor de baby een elegante en functionele ruimte werd.

De muren waren geschilderd in een heldere en positieve turquoise kleur.

Schema van structurele veranderingen die toelaten om de ruimte van een kleine keuken radicaal te transformeren.

De eigenaar van deze kleine keuken besloot allereerst om niet alleen het kleurenschema, dat een speciale sfeer van helderheid en stijl introduceerde, maar ook de structurele indeling van het werkgebied en de eetzaal radicaal te veranderen. Wat haar in staat stelde om comfortabeler, mooier, praktischer en functioneler te worden.

U-vormig werkblad in de keuken toegestaan ​​om een ​​eethoek te organiseren en een groot werkoppervlak te creëren.

Open planken toegestaan ​​het organiseren van originele opslagsystemen niet alleen voor gerechten.

Om alle verticale gebieden rationeel te gebruiken, hing een groot aantal planken.

Compact bar-tafelblad en stoelen hielpen bij het regelen van een volwaardige eetkamer.

Het installeren van een tafelblad in plaats van een vensterbank en het organiseren van een soort eethoek maakte het mogelijk om leefruimte vrij te maken en vergroot visueel de ruimte van de kleine keuken.

De transformatie van een kleine keuken in de "Chroesjtsjov".

Zelfs zo'n kleine en onopvallende keuken werd getransformeerd in een lichte en positieve ruimte die niet alleen overeenkomt met moderne modetrends, maar ook een speciale sfeer van comfort en positief creëert.

2. Modieuze maritieme thema's in moderne keuken

Dit soort keuken moest de verbouwing voltooien.

Om het verouderde en behoorlijk saaie interieur van hun keuken te transformeren, wendden de eigenaren zich tot professionele ontwerpers die dit unieke interieur creëerden, met het maritieme thema als basis.

Om een ​​nieuw interieur te creëren, werd de geometrie van de kamer veranderd.

Nadat de hele kamer was bevrijd van oud behang en tegels, werd besloten om de geometrie van de kamer te wijzigen, omdat de afmetingen ervan een dergelijke herontwikkeling mogelijk maakten. Voor dit doel werd een hoek gesloten met gipsplaat en een plaat en kap werden ingebed in de resulterende nis.

De berging werd veranderd in een mini-wasruimte, die verborgen was achter een origineel gordijn.

Omdat er een kleine voorraadkast in de keuken was, werd deze met succes omgezet in een wasruimte, die met het originele gordijn werd gesloten om de deur niet te installeren.

Een gezellige zachte blauwe bank verving de vensterbank.

Een zeer interessante beslissing werd genomen met betrekking tot de vensterbank - in plaats daarvan werd een gezellige zachte bank gevormd, die een volwaardige keukenhoek voor de eetkamer kan vervangen. Om de warmte van de batterij de kamer binnen te laten, werden speciale gaten gemaakt in de kopmuur onder de bank.

Het originele kleurenschema heeft de keuken onherkenbaar veranderd.

Voor dit maritieme interieur kozen de ontwerpers voor een originele kleurencombinatie - oranje was de dominante kleur, terwijl blauw en wit als extra kleuren werden gebruikt. Een dergelijke niet-triviale kleurenoplossing geeft de maritieme stijl een speciale verzadiging en helderheid.

Eetkamer bijgewerkte keuken gemaakt in een nautische stijl.

Een van de muren was versierd met hout, op deze originele manier vormden ze het eetgedeelte. De vloer was ook van hout en imiteerde het dek van een schip.

Dit is hoe de nieuwe keuken voor de dramatische transformaties zorgt.

Accessoires in de gerenoveerde keuken zorgen voor een extra zeeleven - een Romeins gordijn voor het raam, lijkt op een zeil, een staande lamp ziet eruit als een vuurtoren, een ongewoon gestreept schort in het werkgebied en een enorm anker op de koelkast, en zelfs een gestreepte waterkan. Dit alles heeft het mogelijk gemaakt om een ​​licht interieur te creëren dat het hele gezin meer dan een jaar zal verrukken en je geest zal opbeuren.

3. Transformatie van een zeer smalle keuken in een oud huis

Staat van de keuken vóór de transformatie (smalle keuken in het oude huis).

De transformatie van een zeer onpraktische keuken, die volledig in een ellendige staat verkeerde, werd gedurende zes maanden door de jonge eigenaar zelf bezet. Tijdens de reparatie moest alles worden veranderd, te beginnen met de plafondtegel, die al was gevallen, en eindigend met nieuwe communicatie, moderne apparatuur, stijlvol meubilair en accessoires.

Onpraktische keukenindeling bemoeilijkte het conversieproces.

Omdat deze keuken in een historisch gebouw was ingericht, propten de vorige eigenaars hem erin, waar ze konden. En het is een zeer gecompliceerde taak, omdat deze kamer niet voldeed aan de moderne eisen voor de planning van zelfs een zeer kleine keuken.

De koelkast werd in een nis geïnstalleerd, waardoor ruimte kon worden vrijgemaakt.

Maar de jongeman slaagde erin een permutatie te maken, zodat zelfs vrije ruimte in zo'n smalle ruimte verscheen. De eigenaar zette gewoon een koelkast in een nis, omdat hij op de oude plek het grootste deel van de ruimte blokkeerde.

Efficiënter gebruik van beschikbare ruimte.

En de kachel werd geïnstalleerd samen met een hoekkeuken, waarbij alles werd gecombineerd met een gemeenschappelijk werkblad. Zo'n herschikking maakte meer ruimte vrij en liet toe om extra kluisjes te plaatsen waarin je al het keukengerei op de open planken kon bewaren, wat de indruk van chaos en verwarring wekte.

Radicale transformatie van een smalle keuken in een oud huis.

Zes maanden lang transformeerde de jongeman met zijn eigen handen de vervallen, onaantrekkelijke keuken in een schone en elegante ruimte, ideaal voor zowel koken als aangename communicatie tijdens de lunch of een kopje thee.

4. Keuken-eetkamer in een appartement met één kamer

Keuken eenkamerappartement om de wederopbouw te voltooien.

Dit appartement met één kamer werd volledig gereconstrueerd door een team van bouwers en een professionele ontwerper. De keuken, evenals het hele appartement, zag geen reparaties uit de Sovjettijd, dus moest ik alles opnieuw doen.

Met behulp van vloeren was het mogelijk om het werkgebied van de keuken en eetkamer te onderscheiden.

Omdat de keuken het toeliet, wisten we een plek toe te wijzen voor een volwaardige eethoek. Ze bakenden het werkgebied en de eetkamer af met behulp van vloeren, evenals een interessante stijlbeslissing.

Dankzij de L-vormige keukenwand was het mogelijk om de benodigde apparatuur en een wasmachine te plaatsen.

De geometrie van de kamer maakte de installatie van een L-vormige keuken mogelijk. Meubelmuur, gemaakt in heldere kleuren, past harmonieus in de beschikbare ruimte en mag alle benodigde apparaten en zelfs een wasmachine onder het gemeenschappelijke tafelblad installeren.

De kleine tegel met heldere kleuren werd de belangrijkste decoratie van het keukeninterieur.

De keuken na de reconstructie bleek erg positief en vrolijk vanwege het ongewone kleurenschema. Het heldere lila schort in het werkgebied wordt enigszins gedempt door het massieve lichte hout aan de voorzijde van de headsetkasten.

Voor en na: zo veranderde het interieur van de keuken na de transformatie.

Bijgewerkt interieur van de keuken, gemaakt in de stijl van de Provence.

Een brede bloemenprint in plaats van randen en een overvloed aan verlichtingsapparaten geven een speciale charme en originaliteit aan het hele interieur van de bijgewerkte keuken.

5. Keuken met herontwikkeling

Om de keuken te vergroten, werd deze gecombineerd met de woonkamer.

Dit ongewoon complexe en originele project werd gerealiseerd door professionele ontwerpers die het niet alleen lukte om de gootsteen met een fornuis te verplaatsen, maar ook om de keuken met de woonkamer te combineren. Om van de vreselijke krampen vanwege de kleine afmetingen van de bestaande keuken af ​​te komen, moesten we deze combineren met de woonkamer.

Eethoek in de gecombineerde keuken-woonkamer.

Op deze manier bleek het een luxe eetkamer te creëren die de rol van een woonkamer kan vervullen, dus het is in harmonie met de algemene stylist van de hele getransformeerde ruimte.

Spectaculaire meubels en tv aan de muur werden de decoratie van de eetkamer-woonkamer.

Hiervoor werd prachtig gestoffeerd meubilair gekocht en een mobiele lamp geïnstalleerd, die kon worden verplaatst zodat deze altijd net boven de eettafel kon worden geplaatst en een multimediasysteem aan de muur werd geplaatst.

In plaats van de vensterbank geïnstalleerd wastafel.

Het bleek rationeel gebruik van de vensterbank, waardoor het een gootsteen werd en een werkgebied met een hoekig tafelblad.

Zet naast de gootsteen de kast met de oven.

En op de lege plek was in staat om een ​​kast met een oven te bevestigen, waarvan het oppervlak ook was bedekt met een tafelblad. Hierdoor kon het als een bar worden gebruikt.

Het interieur van de gecombineerde keuken-woonkamer is gemaakt in witte kleuren.

De muren waren versierd met speciale tegels die witte baksteen imiteren, die een speciale verfijning gaven aan het interieur van de gerenoveerde keuken-woonkamer.

Fantastische transformatie van de beschikbare ruimte in de keuken-woonkamer.

Om de zones visueel te onderscheiden, werden Spaanse keramische tegels op de vloer in de werkkeuken gelegd en werd een massieve plank gekozen als vloer voor de eetkamer-woonkamer.

Bron van

Bekijk de video: Paranormal Activity 3 (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send