Handige ideeën

Inspirerende voorbeelden van de transformatie van kamers die het vermelden waard zijn

Pin
Send
Share
Send
Send


Een kamer transformeren is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt.

In feite kan het alleen voldoende wilskracht en goed advies zijn.

De inspanning van de wil en de investering blijft voor de lezer, en van onze kant zijn een paar meer tips over huisverbetering onder zijn aandacht.

1. Nieuw stijlvol meubilair

Nieuwe stijlvolle interieurartikelen.

Verveeld door het oude woonkamerontwerp? Vervang de belangrijkste vormonderdelen van het interieur! Nieuw stijlvol meubilair, verlichting, sneeuwwitte gordijnen in plaats van oude jaloezieën - dit alles zal de kamer helder, fris en aantrekkelijk maken.

2. Lichte kleuren

Witbalans.

Lichte kleuren zien er altijd beter uit dan donkere. Daarom moet u bij het plannen van reparaties in de keuken de voorkeur geven aan lichte tinten die het interieur onmiddellijk opfrissen en de ruimte ruimer maken.

3. De kracht van kunst

Schilderijen aan de muren.

Een levendig voorbeeld dat laat zien hoe enkele schilderijen aan de muur het interieur kunnen transformeren, de stijl en het unieke karakter van de woonruimte benadrukken. Bovendien vereist een dergelijke transformatie geen grote investeringen, omdat de schilderijen eenvoudig op een kleurenprinter kunnen worden afgedrukt en in een geschikt kader kunnen worden geplaatst.

4. Duisternis en licht

Verander het donker in licht.

Vervang alle donkere meubels door licht en u zult verrast zijn hoeveel het interieur zal veranderen. Probeer ook zoveel mogelijk de ruimte te ontladen en geef alleen de meest noodzakelijke items de voorkeur.

We verdunnen het interieur met nieuwe heldere details.

"Nee" gezichtsloze interieurartikelen! Laat betere meubels minder zijn, maar het zal origineel en stijlvol zijn. Vergeet ook geen decorobjecten: een ongebruikelijk tapijt, gekleurde vazen ​​en beeldjes maken het interieur interessant en gezellig.

6. Diepe kleur

Diepblauwe kleur in het interieur.

Het is ongelooflijk hoe kleine details het uiterlijk van de hele kamer kunnen verbeteren. Textiel met een rijke blauwe print en een donkerblauw frame zorgen voor de juiste accenten en maken het slaapkamerinterieur echt luxe.

7. Gerechtvaardigd risico

Heldere transformatie.

Wees niet bang om te experimenteren met felle kleuren. Verf de muren van de gang in een heldere, rijke kleur, bijvoorbeeld in rood, voeg een paar sneeuwwitte meubels toe en geniet van het verbluffende resultaat.

8. Magische kleur

Weg met anonieme bloemen.

Standaard badkamers zijn niet groot en donkere, anonieme kleuren stelen alleen kostbare vierkante meters. Pure kleuren zullen dit helpen oplossen. Een perfecte optie voor een badkamer is een combinatie van wit, blauw en hout.

9. Voltooi de transformatie

Weg met de overblijfselen uit het verleden.

In een stijlvol huis is niet de plaats van oude gehavende meubels, armoedige kozijnen, prehistorische gordijnen en andere interieurartikelen, geërfd van zijn overgrootmoeder. Ja, herinrichting en nieuw meubilair vereisen aanzienlijke investeringen, maar dit alles moet worden beschouwd als een langetermijninvestering in hun eigen stijlvolle en comfortabele accommodatie.

10. Klassieke combinatie

Zwart en wit interieur.

Gedeeltelijk schilderen van de badkamerwanden in zwarte en witte strepen geven de kamer niet alleen een frisse uitstraling, maar vergroten ook de ruimte visueel.

11. Bestelling

Blijf schoon.

De kamer waar alles verspreid is, a priori, kan er niet stijlvol uitzien. Zorg voor handige opbergsystemen, verhoog het aantal planken en probeer de netheid en orde te behouden, zodat uw appartement er altijd gezellig en opgeruimd uitziet.

12. Bright kinderen

Helder ontwerp van de kinderkamer.

De kinderkamer moet een helder en vrolijk ontwerp hebben. Om het neutrale interieur van de kamer onder het kind aan te passen, volstaat het om de muren eenvoudig in een heldere, pure kleur te schilderen.

13. Niet-standaard oplossing

Ongewoon muurontwerp.

Als u de muren van de gang wilt wijzigen, helpt u de originele afdruk. Je kunt behang kopen met de gewenste print en je kunt creatief worden en je eigen patroon op de bestaande textuur plaatsen.

14. Nieuwe stijl

Nieuwe badkamerstijl.

Een geweldig voorbeeld van een radicale transformatie van een badkamer met het schilderen van een enkele muur en nieuwe originele accessoires.

15. Magisch blauw

Donkerblauwe muren.

Los het saaie monotone ontwerp van de eetkamer op om nobel blauw te vlekken.

16. Stijlvolle trucs

Stijlvolle werkplek.

Een gestreepte print op de muren zal helpen om het werkgebied van het woongedeelte te scheiden. En om comfortabeler en aangenamer te werken, is het de moeite waard om te zorgen voor functionele en praktische meubels en inspirerende decoritems.

17. Stijlvolle kleedkamer

Open kledingkast.

Nog steeds dingen in een lelijke dressoir of antediluviaanse garderobe bewaren? Dan moet je aandacht besteden aan het idee om een ​​open kledingkast te creëren die volumineuze neokovyrnoy-meubels zal verwijderen en een echte decoratie van de kamer zal worden.

Bekijk de video: Inspirerende voorbeelden van MKB ondernemers (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send