Handige ideeën

Smalle planken zullen deze kamers in uw huis redden: 34 praktische voorbeelden

Smalle planken zullen deze kamers in uw huis redden: 34 praktische voorbeelden

Er zijn geen kamers waarin smalle planken een ongelukkige beslissing zouden zijn - dit is een functionele en esthetische toevoeging aan elk interieur.

In de voorbeelden laten we u zien hoe u de smalle planken correct in het interieur kunt plaatsen.

We kijken!

Hal

Je komt het huis binnen - en het eerste dat je ontmoet is een kleine gang. Waar plaats je de sleutels of tas, telefoon of bril? Misschien heb je al een comfortabel nachtkastje of een consoletafel, maar als je dat nog niet hebt gedaan, gebruik dan een kleine helper - een smalle plank die deze grote meubels gemakkelijk kan vervangen.

De gang

Verder ga je door de gang en word je omringd door saaie muren ... Ze kunnen interessanter worden gemaakt! Met behulp van smalle planken langs de muren, verander je de gang in een mooie en functionele kamer. In de schappen kunt u de benodigde items opslaan, foto's rangschikken, decoratieve beeldjes, een familiefotogalerij regelen. Met behulp van kleine planken kun je elke lege muur verslaan, bijvoorbeeld tussen de deuren, of een oncomfortabele nis praktisch maken.

badkamer

Een badkamer, evenals een badkamer en een toilet zullen profiteren van smalle planken - ze kunnen worden gebruikt om opslag in zelfs de kleinste kamers te regelen. Hang een paar planken boven het toilet, plaats ze op een vrije muur of onder een spiegel. Deze smalle planken zijn ideaal voor het opbergen van handdoeken, cosmetica of toiletpapier.

keuken

Ongetwijfeld komen open planken veel voor in keukens: ze zijn comfortabel en esthetisch en veel mensen vervangen de bovenste kasten liever volledig door open planken. Deze oplossing maakt de keuken ruimer en luchtiger. Niettemin moeten dergelijke regimenten worden gecontroleerd en voortdurend in orde worden gehouden. Als deze oplossing niets voor jou is, gebruik je de open planken in slechts één deel van de keuken, bijvoorbeeld om granen in identieke potten te bewaren, om je verzameling kruiden, mooie gerechten of favoriete boeken met recepten te ordenen. Er is altijd een plek voor dergelijke planken te vinden en extra opslagruimte is altijd handig.

Berging

Liever benodigdheden op te slaan in een aparte ruimte, bijvoorbeeld in de kast? Dit is handig, maar als u het niet hebt, kunt u het zelfs in de kleinste hoek gemakkelijk rangschikken - hiervoor hebt u slechts twee aangrenzende muren en verschillende planken nodig.

Eetkamer

Hang de planken over de eettafel om er bestek op te plaatsen, extra serviesgoed, een servethouder en decoratieve items. Je kunt zelfs een mini-bar thuis regelen - deze is niet alleen praktisch, maar ook spectaculair.

Woonkamer

We nemen een kopje thee en gaan naar de woonkamer. Alles is hier gericht op het creëren van een gezellige huiselijke sfeer. Om de kamer niet alleen gezellig, maar ook mooi te maken, gebruikt u smalle planken - met hun hulp kunt u niet alleen extra opslagruimte creëren, maar ook effectief de ruimte versieren. Op dergelijke planken kunt u stijlvolle decoratieve composities organiseren, foto's en foto's rangschikken. Het meest voordelige in een dergelijke techniek is dat een dergelijke accentmuur nooit zal vervelen - indien gewenst kan de vulling gemakkelijk worden veranderd.

studie

Als het tijd is om te werken, kunt u nadenken over de praktische inrichting van de werkplek. Plaats enkele handige planken voor boeken, kantoor of motiverende citaten op de muur boven het bureaublad.

slaapkamer

De slaapkamer is niet alleen om te slapen. Meestal bevindt zich hier de hoofdopslag voor dingen - een kledingkast of een aangrenzende kleedkamer. Smalle planken helpen om iets te vinden dat niet past, bijvoorbeeld een uitgebreide collectie schoenen of tassen. Esthetische opslag kan aan een kant van het bed worden georganiseerd, praktisch tegen een lege muur. Met behulp van planken kunnen eigenaren van kleine slaapkamers nachtkastjes vervangen, waardoor het gevoel van luchtigheid behouden blijft.

kwekerij

Smalle planken maken een nette kinderkamer. Het is handig voor kinderen om speelgoed op de planken te krijgen en te leggen, wat de bestelling vergemakkelijkt. Planken boven de kast bieden extra opslagruimte voor dingen. Smalle planken zullen een boekenkast vervangen - felgekleurde covers zien er veel expressiever uit dan hun rug: deze opstelling van boeken zal de kinderkamer mooier maken.

balkon

Ontspannen om in het weekend in een aangename omgeving te lezen, zorgt voor een leeshoek op het balkon. Hang de planken boven elkaar om een ​​gezellige en handige hoek te creëren voor het opslaan van boeken en decor. Maak de planken compleet met een comfortabele fauteuil en lamp.

Bekijk de video: Words at War: It's Always Tomorrow Borrowed Night The Story of a Secret State (December 2019).