Handige ideeën

10 badkameroplossingen die zelfs in kleine ruimtes passen

Pin
Send
Share
Send
Send


De badkamer is vaak een groot aantal dingen opgeslagen. Badhanddoeken, badjassen, producten voor persoonlijke hygiëne, reserve schoonmaakproducten en vele, vele andere dingen moeten ergens worden neergezet.

En in de kleine ruimte van een kleine kamer is dit vrij moeilijk om te doen. Een paar praktische tips om dit probleem op te lossen met het minste verlies van vrije ruimte. Ze passen in elke stijl en elk gezinsbudget en de badkamer is met succes getransformeerd van een magazijn naar een echte zone van ontspanning, eenvoud en schoonheid.

1. Legbord boven de deur

Om een ​​plank te creëren, passen chromen roosters, transparante materialen of hout.

Om items op te slaan die niemand dagelijks gebruikt, kunt u een compacte plank boven de deur uitrusten. Je kunt er bijvoorbeeld schoon verwisselbaar beddengoed, badjassen of een extra badstofhanddoek plaatsen, een mand met kleren voor wassen zetten, zodat deze niet onder je voeten verstrikt raakt.

2. Glas in het ontwerp van de badkamer

Transparante planken rommelig de ruimte niet, waardoor het gemakkelijker en comfortabeler wordt.

In omstandigheden met beperkte ruimte is het gebruik van transparante materialen een van de beste oplossingen. Om alle benodigde badaccessoires te vouwen en te plaatsen, kunt u in de badkamer een paar vrij smalle, maar vrij comfortabele planken maken van mat of transparant glas, plastic. De kamer ziet er mooi uit, maar blijft functioneel.

3. Functionele barwagen

Compact, handig en mobiel.

Karren met open planken op wielen - precies wat handig is in elke badkamer. Ze zijn vrij ruim, het is handig om plastic containers of rieten manden erop te plaatsen en ze te vullen met nuttige dingen. Op het juiste moment kunnen ze naar een andere hoek van de kamer worden verplaatst. Dergelijke karren worden vaak gebruikt voor bars of in hotels, maar hun alternatieve gebruik is erg belangrijk.

4. Extra opslagruimte

Het gebied boven het toilet mag niet stilstaan.

Boven het toilet is voldoende ruimte om daar verschillende open planken te plaatsen. Ze kunnen eenvoudig en extra toiletpapier, kattenbakvulling, een paar handdoeken of wasmiddelen bewaren. Als je succesvolle materialen oppakt, kun je mode en functionaliteit combineren om warmte en stijl in de badkamer te brengen. Het is beter om de planken hoger te plaatsen, bijna onder het plafond, maar het is ook mogelijk recht boven de toiletpot, voor wie het handiger is.

5. Functionaliteit en verfijning

Kleur kan naar eigen inzicht worden gekozen: in de schaduw van een kamer of een contrast.

Mooie geprefabriceerde metalen plank - een zeer interessante en handige oplossing voor de badkamer. Daar kunt u alles bewaren wat u nodig heeft: handdoeken, toiletpapier en nog veel meer, alles is altijd bij de hand. En als de behoefte aan een plank niet langer bestaat, dan is het gemakkelijk om hem te demonteren en in een andere kamer te herschikken.

6. Deur opbergrek

Zeer praktische uitvinding voor de badkamer, die veel gastvrouwen zal aanspreken.

Als er niet genoeg ruimte op de muur is, is het tijd om naar de deur te gaan. Je kunt er een prachtig opbergsysteem aan hangen dat alle handdoeken en toiletartikelen kan bevatten. Aan de binnenkant van de badkamerdeur zijn er extra planken die, indien gewenst, op elk gewenst moment kunnen worden verwijderd zonder het decor te beschadigen.

7. Opslagladder

Prachtige transformatie voor de badkamer.

Als er een extra trap in huis is, hoef je er niet eens aan te denken, je kunt er een prachtig plankensysteem van maken. Om een ​​oude houten trap te transformeren, moet je er draadmanden aan hangen om toiletpapier, luchtverfrissers of zelfs een soort schoonheid, echte of kunstmatige planten, te bewaren.

8. Open planken

Ziet er netjes en mooi uit en bevat nog steeds veel dingen.

Open planken helpen om handdoeken en toiletartikelen schoon en netjes te houden. In plaats van de kostbare ruimte van de vloer te nemen, is het beter om een ​​ingebouwde kast in de badkamer met open planken te maken - ze zijn comfortabel in gebruik en ruim genoeg.

9. Hoekplanken

Planken in de hoek maken heel goed gebruik van de ruimte in de kamer.

Om niet naar de donkere, zwaar ogende grote planken te kijken, kunt u de ruimte in de kamer versieren met behulp van een hoekplank. Het neemt niet veel ruimte in beslag, maar is ruim genoeg om alles wat je nodig hebt te plaatsen. In één badkamer kunt u zelfs enkele praktische hoeken maken. Als u een gesloten kast wilt, is het voor de gevels het beste om een ​​spiegel te kiezen.

10. Planken met een rooster

Deze planken zijn zeer geschikt voor het opbergen van allerlei kleine dingen.

Als je kleine kinderen hebt of veel kleine dingen in de badkamer worden opgeslagen, zijn planken met een net de beste ontwerpoptie. Gesloten planken kunnen echter verwarring veroorzaken. Om dit te voorkomen, kunt u kleine containers, manden of potten plaatsen voor het opslaan van afzonderlijke items.

Bekijk de video: PractiComfort badkamer oplossingen. (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send