Handige ideeën

Meubels voor een klein balkon: 15 stijlvolle en praktische voorbeelden.

Het weer wordt beter, wat betekent dat het tijd is om aandacht te besteden aan het interieur van het balkon. Het kan worden omgezet in een comfortabele patio, waar het leuk is om een ​​kopje koffie in de ochtend te drinken of om de avond af te sluiten met een glas wijn en emotioneel gepraat. Welke meubels kiezen voor een balkon, als de grootte ervan beperkt is tot vierkante meter?

Zachte hoek

Zachte hoek

Op het balkon is het logisch om een ​​klein zacht gebied te regelen waar het handig is om tijd te besteden aan het lezen van boeken of het bekijken van films. Het is niet moeilijk om het te organiseren, hiervoor heb je verschillende vloerkussens nodig. Een andere optie is om een ​​compacte bank met een zachte zitting te plaatsen en deze te decoreren met sierkussens.

Gezellige zithoek op een klein balkon

Romantisch kader

Eenvoudig en zeer stijlvol


Compacte stoelen

Metalen krukken

Stoelen of krukken voor het balkon moeten beknopt zijn. Het kunnen metalen krukken, opvouwbare of stapelbare stoelen en compacte rieten stoelen zijn. Wat het materiaal betreft, is het het beste om te vertrouwen op vochtbestendige en duurzame opties die niet verslechteren door regen en zon. Als het meubilair van hout is, moet het worden behandeld met speciale beschermende vernis en het is raadzaam om dergelijke tafels en stoelen te verwijderen als het balkon lange tijd zonder onderhoud blijft (bijvoorbeeld tijdens uitstapjes en vakanties).

Houten meubels in het interieur van het balkon

Stijlvolle rieten stoelen


Tafelboek

Tafelboek

Zelfs op het kleinste balkon vindt u een plek voor een kleine tafel. Om ruimte te besparen, moet u niet alleen compacte modellen kiezen, maar ook tafels, die indien nodig kunnen worden gevouwen. In dit geval zijn zelfs de meest gewone tafelboeken, die meestal in kleine woonkamers of eetkamers worden geplaatst, voldoende. Om zoveel mogelijk meubels te laten profiteren, is het de moeite waard om modellen te kiezen met extra laden voor het opslaan van allerlei kleine dingen.

Praktische oplossing voor een klein balkon


Speciaal meubilair voor het balkon

Speciaal meubilair voor het balkon

Waar op zoek naar compact meubilair voor een balkon? Je kunt bijvoorbeeld een aantal oude interieurartikelen opnieuw maken om een ​​stijlvol tafeltje te maken van een oud nachtkastje. Nog een voordelige optie - meubels op bestelling maken. In winkels is het vinden van de juiste opties veel moeilijker, maar het is nog steeds mogelijk. Je hoeft ze alleen maar te zoeken in de afdelingen voor de tuin en het terras. Hier zullen zeker stoelen en tafels zijn gemaakt van speciale duurzame en slijtvaste materialen.

Goede oplossing voor een klein balkon

Meubels voor een klein balkon

Comfortabele scharnierende tafel

Stijlvolle set

Netjes en mooi!

Bekijk de video: Tuininspiratie - Styling Balkon afl. 2 (Januari- 2020).