Handige ideeën

Gepoederde elegantie: 17 vintage details die het interieur verfijnd en mooi maken

U kunt het interieur diversifiëren met behulp van verschillende oplossingen. Een daarvan is het gebruik van zogenaamde vintage elementen. Dit soort stijl zal aan elk interieur wat verfijning en verfijning toevoegen.

1. Luiken

Ongewone gordijnen.

Geïmproviseerde gordijnen gemaakt van oude staldeuren zijn een briljant idee voor vintage liefhebbers.

2. Sculpturen en bloempotten

Sjofele sculpturen en vazen.

Haast je niet om naar de dump oude armoedige tuinbeelden en betonnen vazen ​​te sturen. Ze zijn perfect voor decoratie vintage patio, die een sfeer van romantiek en mysterie zal creëren.

3. Kaptafel

Zelfgemaakte kaptafel.

Een charmante kaptafel, die kan worden gemaakt van een onnodige deur en een oude console. Zo'n uniek meubelstuk kan in de meisjesslaapkamer of in de gang worden geplaatst.

4. Tabel

Vintage tafel.

Een overbodige houten tafel kan worden omgezet in een echt kunstobject door het te schilderen met craqueline verf, die na het drogen barst. Dit meubelstuk zal een echt hoogtepunt zijn van de eetkamer of woonkamer, ingericht in vintage stijl.

5. Nachtkastje

Borst in het interieur.

De kist in een modern interieur is een trendy en exclusief decoritem. Nachtkast-kist ziet er harmonieus uit in het interieur in de stijl van land, Provence, boho of vintage.

6. Consoletafel

Sneeuwwitte console tafel.

De oude console transformeren helpt witte verf. Dit meubel past perfect in een lichte woonkamer of slaapkamer, ingericht in vintage stijl.

7. Spiegelen

De spiegel in de kooi.

De originele spiegel in een kooi is een prachtig decoritem en een stijlvolle decoratie van elke kamer.

8. Planken

Shelf-stoelen.

Onnodige, kunstmatig verouderde stoelen kunnen worden omgezet in originele planken die niet alleen de functionele componenten van de kamer worden, maar ook stijlvolle objecten van wanddecoraties.

9. Badkamer

Vintage meubels in de badkamer.

Kunstmatig verouderd nachtkastje en charmante vintage kast zal zeker een beroep doen op alle liefhebbers van antiek en retro-stijl.

10. Bad

Stijlvol baddecor.

Gouden patronen die met een stencil op het bad worden aangebracht, maken van het oude gietijzeren "monster" een elegant kunstobject.

11. Koelkast

Retro koelkast.

Heldere koelkasten in retrostijl zien er geweldig uit in het interieur van moderne keukens.

12. Paspop

Etalagepop in het interieur.

De mannequin geeft het interieur een bohemien tintje en ziet er vooral mooi uit in een kamer ingericht in vintage of retro-stijl. In de slaapkamer kan een mannequin worden gekleed in een favoriete hoes of worden gebruikt als een organizer voor uw favoriete sieraden.

13. Hoepel

Wanddecor hoepels.

U kunt de muren van de woonkamer versieren met de hoepel met opengewerkte servetten.

14. Kledingkast

Kledingkast in vintage stijl.

Een kleine herinrichting van de oude kledingkast zal het veranderen in een prachtig meubelstuk, dat het hoogtepunt van de kamer zal zijn, ingericht in vintage stijl.

15. stoelen

Decoupage oude stoelen.

Decoupage helpt om van oude houten stoelen prachtige vintage meubels te maken.

16. Bestuur voor notities

Bord voor notities in het oude kader.

Vintage lijst is ideaal voor het maken van een charmant bord voor het opslaan van dierbare kaarten, memorabele foto's en notities.

17. Potten, flessen, potten

Decor van bloempotten, glazen flessen en blikjes.

Opengewerkte linten, kant, stof en touw helpen bloempotten, glazen flessen en potten te versieren en om te zetten in originele vintage ornamenten.


Bekijk de video: A real Red Elephant - Lancia Fulvia Coupe 1200 HF - ENGIT subtitles (Januari- 2020).