Handige ideeën

17 dagelijkse trucs om verschillende kleine taken aan te kunnen

Pin
Send
Share
Send
Send


17 dagelijkse trucs om verschillende kleine taken aan te kunnen

Ervaren eigenaren kennen veel dagelijkse trucs die kleine (en niet erg) huishoudelijke problemen kunnen oplossen.

Je kunt bijvoorbeeld het brood snijden zonder het af te brokkelen, of een nagel hameren zonder met je vingers te slaan.

Over deze en andere lifehacks - verder in ons materiaal.

1. Verzegelde envelop

Ongemerkt print envelop.

Als je de envelop hebt verzegeld en je vervolgens realiseert dat je iets belangrijks bent vergeten, druk je het af met een stoomstrijkijzer. De envelop moet eerst in een handdoek worden gewikkeld en vervolgens grondig worden gestreken in de stoommodus. Het is vermeldenswaard dat u met deze methode de envelop in zijn oorspronkelijke vorm kunt houden, in tegenstelling tot de oudere methode met stoom uit de pan.

2. Gebruik een trekker

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van een nagelvanger.

Als je spijkers uit de muur trekt, loop je altijd het risico om met druk te overdrijven en de muur te beschadigen. Om te voorkomen dat dit gebeurt en uw acties de muren niet beschadigen, raden we aan om een ​​montagetape of gewoon pleister op de voorkant van het gereedschap te plakken.

3. Meubels herschikken

Nette herinrichting van meubels.

Wanneer u zware meubels herschikt, kunt u de vloer gemakkelijk beschadigen, vooral als het gaat om materialen zoals laminaat en parket. Tegelijkertijd is het heel eenvoudig om overlast te voorkomen door een lege eierbak of gewoon een stuk karton onder de poten te plaatsen.

4. Kwast

Kwast in de bank.

Om de kwast niet in de bank te zinken, moet je het anker gooien. Dit anker kan een hoefijzervormige magneet zijn. Plaats het op het verfblik en het metalen deel van de borstel zal er stevig aan "plakken".

5. Vers brood

Snijd het brood voorzichtig.

Uien snijden.

Tijdens het versnipperen probeert de ui af en toe van het mes weg te glijden of volledig uit elkaar te vallen. Als je bekend bent met deze situatie, neem dan een leven hacken met vorken. Snijd de ui in de helft, steek in beide helften van de vork en houd de ui erachter tijdens het versnipperen.

7. Smelt de boter

Smelt de koude boter.

Gebruik een glas als u snel ingevroren of te koude boter moet smelten. Om dit te doen, giet je het in kokend water en bedek je een stuk boter. Na 5 minuten wordt het product zachter en kan het gemakkelijk op brood worden verspreid.

8. Vernietiging van geuren

Eliminatie van onaangename geuren.

De geur van vis, vlees of verbrand voedsel is niet ongewoon voor de keuken. En als je geen goede capuchon hebt, kan dit een echt probleem zijn en geweldig om de stemming te bederven. Maar wees niet overstuur, kom hier voor betaalbare folkremedies zoals azijn of sinaasappelschillen. Begin met koken, meng gelijke delen azijn en water in een kleine steelpan, zet op een klein vuur. In het geval van sinaasappelhuiden bedekken met water en koken na het koken.

9. Gedroogde broodjes

Reanimeer gedroogde gebakken producten.

Als je een plak pizza of een broodje op tafel laat liggen, zullen deze producten tegen de ochtend waarschijnlijk uitdrogen en niet-eetbaar worden. Maar maak je geen zorgen, je kunt ze reanimeren. Warm ze gewoon op in een magnetron met een glas water.

10. Natte doekjes

Verpakking met natte doekjes.

Neem een ​​plastic beker met een deksel. Prik er een gat in, giet er wat water in en plaats een rol absorberende doekjes. Zo krijgt u een container met natte doekjes, wat handig is om tafels en andere oppervlakken in huis af te vegen.

11. Stickers

Stickers op glas en keramiek.

Volgens de informatie zijn stickers van glas en keramiek zeer eenvoudig te verwijderen met behulp van plantaardige olie. Plak het op een sticker, laat het een paar minuten weken en verwijder het voorzichtig. Daarna, en evalueer het resultaat.

12. Nagel bevestigen

Bevestig de nagel.

Om te voorkomen dat de kleine anjer onder de hamer glijdt, voert u deze door de gum van het potlood.

13. Spiegel reinigen

De spiegel in het bad schoonmaken.

Het blijkt dat scheerschuim een ​​uitstekend hulpmiddel is voor het wassen van spiegels. Als u het gebruikt, keert u niet alleen terug naar reflecterende oppervlakken, maar beschermt u ze ook tegen beslaan. Gebruik dit leven hacken en alle spiegels in je badkamer zullen altijd in orde zijn.

14. Gevlochten draden

Stijlvolle gevlochten draden.

Niet alle draden kunnen worden verborgen, maar absoluut iedereen kan worden getransformeerd, en snel en goedkoop. Wikkel het koord gewoon stevig vast met touw of fijn decoratief touw.

15. Doos met pakketten

Doos met zakken.

Voorheen had iedereen een pakket met pakketten, en de redactie biedt u een doos met tassen aan. Maak hiervoor een gat in het deksel van een kleine doos en plaats een rol met pakketten erin.

16. Verenigde hangers

Dubbele hangers.

Als de mogelijkheden van je kast te bescheiden zijn, gebruik je deze truc met gestapelde hangers. Een metalen sleutelopener die op elk blikje met een drankje zit, helpt om ze te verbinden.

17. Wasknijpers

Zelfgemaakte wasknijpers.

Als u een gestarte verpakking moet sluiten en u geen clip of wasknijper bij de hand hebt, is een wijnkurk nuttig. Maak gewoon een lengtesnede in het midden en zet deze vast op de verpakking.

Bekijk de video: Top 20 Outlook 2016 Tips and Tricks (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send