Handige ideeën

15 briljante life-hacks die zelfs de meest onervaren gastvrouw redden

Pin
Send
Share
Send
Send


Het maakt niet uit of je een beginnende kok bent of een ervaren gastvrouw, je kunt nog steeds niet alle recepten in je hoofd houden.

Bovendien is het, na een geschikt recept voor een gerecht te hebben gevonden, niet altijd duidelijk in welke volgorde de benodigde ingrediënten moeten worden geplaatst, hoe ze correct moeten worden gesneden en in welke vorm het beste wordt geserveerd.

Ook zal bijna niemand een deel van nuttige culinaire tips en geheimen weigeren die de ogen voor veel dingen zullen openen.

Vlees en gevogelte

Wil je een heerlijke kip met het aroma van rook koken? Als je het in de oven bakt, leg dan een plakje spek op elke plak.

Vet vlees wordt lekkerder en gemakkelijker als je het met ananas kookt. Tropisch fruit verbetert de spijsvertering en gaat goed samen met vlees.

vis

Bak je vis in een pan? Vet de vaat niet in. Het is beter om de vis zelf met olie te wrijven. Dit zal helpen om het zacht en zacht te maken. Indien gewenst kan overtollige olie worden verwijderd met keukenpapier.

Vis gaat goed samen met witte wijn. Vries het in ijsblikken in en voeg het toe aan de pan of vorm tijdens het koken.

Citroensap of zuiveringszout helpt om visachtige handen kwijt te raken. Wrijf over je handen en spoel ze met warm water.

Wilt u niet dat de vis tijdens het koken kookt? Voeg een kleine hoeveelheid citroensap toe tijdens het koken.

bakken

Maak het deeg rooskleurig om zwarte thee te helpen. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan het mengproces en pas de consistentie aan.

Om het gistdeeg nog luchtiger te maken, voeg je een kleine hoeveelheid geraspte gekookte aardappelen toe.

Er is geen papier om te bakken, maar wilt u de muffins echt mooi op tafel serveren? Wikkel ze in decoratief keukenpapier en knoop ze vast met lint. Spectaculaire feed is klaar!

Granen en Pasta

Het gebeurt dat na het koken de pasta aan elkaar blijft plakken en droog wordt. Om dit te voorkomen is heel eenvoudig: giet niet alle kookvloeistof uit de pan. Laat een kleine hoeveelheid achter.

Als je de gebruikelijke rijst beu bent, probeer het dan in groene thee te koken. Grutten worden nog nuttiger, omdat groene thee een waardevolle bron van antioxidanten is.

Om klonten in het griesmeel te voorkomen, bevochtigt u het vooraf met koud water en giet u er vervolgens kokend water over.

Fruit en Groenen

Voor veel recepten heb je citroen- of limoensap nodig. Dit is een nuttige dressing, die veel vitamines bevat. Verwarm ze voor in een magnetron om maximaal citroensap eruit te persen.

Verse groenten bederven vrij snel. Was en droog het op keukenpapier, hak het vervolgens in een zip-pakket bedekt met dezelfde papieren handdoeken. Stuur nu de koelkast in.

In plaats van boter kunt u avocado-pulp of appelmoes toevoegen aan gebakken producten. Dit is een geweldig alternatief voor een dieet.

Bekijk de video: 35 BRILJANTE LIFE HACKS VOOR MEISJES (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send