Handige ideeën

12 eenvoudige dingen die we vroeger verkeerd deden

Pin
Send
Share
Send
Send


Er zijn veel manieren om dagelijkse taken in de keuken te vergemakkelijken die we niet kennen. In deze compilatie hebben we besloten deze situatie te corrigeren en uit te zoeken wat we vroeger niet zo eenvoudig deden als we konden.

1. We gebruiken een mixer

Een papieren bord, geplaatst op de mixerkloppers, zal dienen als een geïmproviseerd deksel en zal ongewenste spatten elimineren.

2. Chocoladeschilfers maken

Het is mogelijk om chocoladeschilfers te krijgen met behulp van een aardappelschiller - eenvoudig, maar even effectief.

3. Bewaar greens

Door de bladeren van slake papieren handdoeken of servetten te verschuiven, verdubbelt u de gebruiksduur bijna.

4. Open de kokosnoot

Prik de holte in de kokosnootschors, giet de vloeistof eruit, plaats de oven in de voorverwarmde tot 200 graden en laat gedurende 15 minuten - na deze eenvoudige acties zal de kokosnoot zichzelf kraken; u hoeft alleen maar de klus af te maken.

5. Maak de champignons schoon

Kenners van goede smaak van champignons raden af ​​om ze onder stromend water te wassen. Het is beter om ze met een natte handdoek af te vegen en te borstelen - zodat ze hun smaak beter behouden.

6. Bewaar bananen

Bewaar de bananenborstel niet in de niet-gescheiden vorm, het is beter om elke staart met huishoudfolie te wikkelen. Ze liggen dus veel langer in de koelkast dan normaal.

7. Een droog ontbijt koken

Cornflakes en andere soorten ontbijtgranen zijn niet langer knapperig als u de doos zelfs een tijdje open laat staan. Dit kan eenvoudig worden gecorrigeerd door ze 5-10 minuten in een hete oven te plaatsen. Hetzelfde werkt met chips.

8. Mijn pannen

Een snelle oplossing voor erg vuile pannen en steelpannen: kook ze na het koken met een beetje azijn. Geweldig bespaart energie.

9. Voeg kaas toe aan hamburgers

Om de kaas te smelten en een echte burger te krijgen, leg je de kaas op het vlees, voeg je wat water toe en bedek je de pan met een deksel. De kaas smelt binnen 3-5 seconden.

10. Verzamel de overblijfselen jam uit de pot.

De overblijfselen van jam, chocolade of pindakaas kunnen op een super smakelijke manier worden verzameld: voeg havermout en melk toe aan de pot. Uitstekend ontbijt en geen vertaalproducten!

11. Snijd de uien zonder tranen.

Strooi citroensap op het bord voordat je het snijdt om het te beschermen tegen de beroemde ui-actie.

12. Reanimeer verbrande koekjes

De bodem van een licht verbrand koekje kan worden verwijderd met een gewone rasp - niemand zal zelfs merken dat er iets mis was.

Bekijk de video: 2015 Personality Lecture 12: Existentialism: Dostoevsky, Nietzsche, Kierkegaard (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send