Handige ideeën

Hoe meubels te kiezen om te geven

Pin
Send
Share
Send
Send


Cottage kan een andere kamer van het appartement worden genoemd, omdat bijna elke persoon een aanzienlijk deel van het leven daar doorbrengt. In extreme gevallen wordt het vervangen door een balkon of loggia, waarop u desgewenst bijna zomeromstandigheden kunt creëren. Dus, hoe meubels kiezen om te geven?

Cottage meubels

De belangrijkste elementen die in elk huisje aanwezig moeten zijn, zijn een tafel met stoelen en slaapplaatsen. Desgewenst kunt u er een chaise longue, een schommelstoel, hangmat, banken en andere leuke dingen aan toevoegen.

Landmeubels moeten sterk, duurzaam en niet bang voor temperatuurschommelingen zijn. In veel opzichten wordt de materiaalkeuze bepaald door hoe lang het op straat zal zijn.

Afhankelijk hiervan kunnen de meubels worden gemaakt van hout, kunststof, steen, metaal of rotan:

  1. Gietijzer van meubels wordt als het meest duurzaam beschouwd. Dergelijke items waren oorspronkelijk voorbereid op de effecten van ongunstige weersomstandigheden. Ze zijn veelzijdig en passen in bijna elk interieur, zijn resistent en niet onderhevig aan vervorming. Er moet aan worden herinnerd dat het vanwege de ernst van de installatie noodzakelijk is om het op vooraf voorbereide sites te installeren In de hitte van het metaal wordt verwarmd, zo vaak is het stalen frame bedekt met plastic of doek.
  2. Rieten meubels combineren functionaliteit, gemak en onderhoudsgemak. Tropische wijnstok (rotan) is bang voor vorst, dus in de winter is het beter om hem in huis schoon te maken. Indien nodig kan het oppervlak van dergelijke zittingen worden gewaxt. Tegenwoordig bieden veel fabrikanten voor meubels kunstrotan meubels, op een aluminium frame. Het is goedkoper en duurzamer, maar helaas is het niet meer zo milieuvriendelijk.
  3. Stenen meubels zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en worden vrijwel niet beïnvloed door klimatologische omstandigheden. Maar ten eerste is het nogal pretentieus en ten tweede moet het worden bedekt, omdat de steen in de hitte opwarmt en afkoelt in het koude seizoen.
  4. Een van de meest populaire materialen van landelijke meubels is hout. Verwerkt met een speciale verbinding, is het bestand tegen weersinvloeden. In veel opzichten hangen de eigenschappen van dergelijk meubilair af van de kenmerken van de boom waarvan het is gemaakt. Lariks en teken zijn in eerste instantie minder kwetsbaar voor de grillen van het weer, en dennen heeft helende eigenschappen - verlicht irritatie en vermoeidheid. Soms wordt hout gebruikt als decoratieve inzetstukken voor smeedijzeren meubels.
  5. Plastic wordt beschouwd als het meest geschikte materiaal voor landelijk meubilair. En niet alleen vanwege de lage kosten, maar ook vanwege de lichtheid, bruikbaarheid en functionaliteit. Bovendien wordt dit meubilair gepresenteerd in een breed scala aan kleuren. Maar helaas kunnen plastic stoelen en tafels helemaal niet tegen de kou en vervagen in de zon.
  6. Afzonderlijk moet worden gezegd over tenten en parasols, omdat bij het kiezen ervan rekening moet worden gehouden met de kracht van de wind - hoe groter het canvas, hoe hoger de wind van het product. Daarom moet u kiezen voor zwaardere: paraplu's met aluminium spaken of betrouwbaarder dan houten en plastic analogen.

Volgens de site //www.mebel.ru/

Bekijk de video: 15 GOEDKOPE EN GEMAKKELIJKE DIY MEUBELS (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send