Handige ideeën

Briljante culinaire lifehacks die uw leven gemakkelijker maken

Pin
Send
Share
Send
Send


De keuken is de plek waar we een aanzienlijk deel van onze tijd besteden aan koken en het eten van de vruchten van onze culinaire creativiteit. Het komt vaak voor dat we, vanwege onze eigen onwetendheid, achteloos producten verwennen of gewoon geen idee hebben dat een papieren handdoek bijvoorbeeld helpt om slablaadjes langer te bewaren, watermeloen kan worden gegeten zonder het van top tot teen met sap te morsen, om de mango schoon te maken is het niet nodig om een ​​mes te gebruiken. Hierna vindt u een verzameling handige keukentips die voor iedereen nuttig zijn.

Om de blaadjes knapperig te houden, dek je ze af met een papieren handdoek, die al het overtollige vocht absorbeert en de hele salade helpt om iets langer vers te blijven.

Plaats de houten stok in het yoghurtpakket en vries het in voor een gezonde, smakelijke zomersnack.

Als je goedkope groenten of fruit in de winkel vindt, koop ze dan zo veel mogelijk en bevries ze

Plaats een papieren cupcake op een stokje om te voorkomen dat je kind vies ijsje eet

Bevries de bereide koffie in de vorm van ijs om een ​​verfrissend drankje te koelen bij warm weer, door blokjes in een glas melk te gooien

Gebruik een glas als een gemakkelijke manier om mango schoon te maken

Gebruik een lege plastic fles om de dooiers van het eiwit te scheiden.

Als er in je koelkast toevallig heel veel kip was die je niet kon eten, vul het dan met marinade, verpak het in hermetische zakken en stuur het in de vriezer totdat je het nodig hebt.

Om nogmaals van ijs te willen genieten, buigt de lepel niet uit het bevroren blok, we raden u aan het ijs in een zak te verpakken, waardoor het een beetje zachter wordt.

Als u een onrijpe ananas krijgt, houdt u deze ondersteboven, zodat deze sneller rijpt

Om de pizza weer knapperig te maken, kun je hem het beste in een pan verwarmen

Om de vis niet te koken

Voeg wat citroensap aan het water toe om te voorkomen dat de vis uit elkaar valt. Tegelijkertijd is het niet nodig om de pan met een deksel te bedekken.

Gemakkelijk om paté te snijden

Om het gemakkelijk te maken om paté te snijden, moet je het mes elke keer in heet water dompelen. Dan blijft de pasta er niet aan plakken.

Weg met koffiedik

Om het koffiedik naar de bodem van de Turken te laten zinken, moet je een theelepel koud water toevoegen, een halve minuut wachten en de koffie in het kopje gieten.

Ontpitte olijven

Deze life hack is van de wereldberoemde chef-kok Jamie Oliver. Vaak gebruiken we salades zonder pit en olijven. Ze zijn gemakkelijk te bereiken. Het is noodzakelijk om de olijven en olijven op de tafel te pletten met de bodem van een kom, schotel.

Aan vlees was niet hard

Als u sappig vlees wilt voor lunch of diner, kunt u het niet voor het einde van het koken in het zuur leggen, vooral als het dichte stukken zijn. Als je zout toevoegt aan rauw vlees voordat het wordt gekookt, wordt het oppervlak ervan uitgedroogd en wordt het taai.

Worsten barsten niet

Hoe vaak barsten de worstjes in het water tijdens het koken? Dit gebeurt heel vaak. Er is een klein geheim, waardoor je het kunt vermijden. Worsten zullen niet barsten tijdens het koken, als ze met een vork worden doorboord voordat ze in het water worden neergelaten.

Cottage Cheese

Zeer zure kwark kan mals worden gemaakt. Om dit te doen, meng je het met een gelijke hoeveelheid verse melk en laat je het een uur staan. Hierna is het noodzakelijk om de melk te laten weglopen, de cottage cheese op het gaas te gooien, op een vergiet te zetten. Dan moet je de cottage cheese onder de pers leggen.

Om hete cake te snijden

Het is geen geheim dat het beter is om geen warme cake te snijden. Hij moet afkoelen, anders blijft het koekje aan elkaar plakken. Als je niet geduldig kunt zijn, moet je het mes in kokend water verwarmen, snel droogvegen en de cake snijden.

Perfecte chips

Om te voorkomen dat de frietjes aan de pan blijven plakken, maak je ze als volgt klaar: snijd de aardappels in plakjes, spoel ze af met koud water en droog ze af op een servet of een schone handdoek.

Sappig gebakken vlees

Vlees dat in de oven wordt gebakken of geroosterd, mag alleen worden gedrenkt in hete bouillon of heet water, omdat het hard wordt van koud water.

Bekijk de video: 22 GEWELDIGE HACKS MET ETEN OM JE TE LATEN GLIMLACHEN (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send