Handige ideeën

15 trucs om de lentekleding en -schoenen snel op te frissen en op te ruimen

Pin
Send
Share
Send
Send


De lente is gekomen, en daarmee ook vuil, plassen en iets ergers. Dit alles kan niet het beste effect hebben op de schoenen en kleding van ieder van ons. Run vuil in de kast kan in geen geval zijn.

Gelukkig, als er veel praktisch advies is over hoe u snel en effectief de orde en netheid kunt herstellen. We kijken en herinneren ons.

1. Aangetast bontvest

Keer terug naar aangetaste vacht.

Walnoten helpen om de vervaagde vacht te verfrissen en te herstellen. Hun korrels moeten worden verpletterd tot poeder en verpakt in een zak met drievoudig gevouwen gaas. Deze zak moet het product voorzichtig in de groeirichting van de villi worden afgeveegd. Spoedig zal de pindakaas worden opgenomen in de vacht, en het zal weer glanzen, zoals voorheen.

2. Leren tas reinigen

Reiniging van lederen tassen.

Het is mogelijk om stof en vuil te verwijderen uit een leren tas die lange tijd niet is gedragen met behulp van warm zeepwater met toevoeging van een kleine hoeveelheid ammoniak. Veeg het oppervlak van de zak grondig af met de voorbereide oplossing, laat het op natuurlijke wijze drogen en behandel het lederen oppervlak vervolgens met een zachte doek die is bevochtigd met ricinusolie.

3. Onaangename geur van schoenen

Weg met de onaangename geur van schoenen.

Waterstofperoxide helpt onaangename geurtjes uit je schoenen te verwijderen. Om dit te doen, moet het binnenoppervlak van schoenen en schoenen zorgvuldig worden behandeld met een wattenstaafje gedrenkt in peroxide. Deze techniek verwijdert niet alleen onaangename geuren, maar ook van schadelijke bacteriën die het veroorzaken.

4. Reiniging suède producten

Schoenen suede schoenen.

Eenvoudig te reinigen suede schoenen helpen koppels. Houd het product gewoon boven een pan met kokend water en maak het vervolgens schoon met een speciale borstel.

5. Leren jas schoonmaken

Reinig het leren jack.

Was vervuilde lederen jas kan warme niet gekookte melk zijn. Het vet dat melk bevat, wordt opgenomen en hydrateert de huid. Na een dergelijke procedure kan het oppervlak van de jas worden afgeveegd met een flanellen doek gedrenkt in glycerine of vaseline.

6. De kraag van de jas reinigen

Schoen vettige kraag jas.

De kraag is een van de snelste plaatsen in een jas. Het reinigen van de vettige kraag helpt een mengsel van zout en ammoniak in de verhoudingen 1: 4. Breng de voorbereide oplossing aan op een wattenstaafje en behandel verontreinigde locaties zorgvuldig.

7. Frisse donkere vacht

Verfris de donkere wollen jas.

Sterk thee zetten helpt de donkere wollen jas op te frissen zonder chemisch reinigen. Veeg het oppervlak af met een katoenen doek gedrenkt in theebrouwsel en laat het drogen.

8. Verfris jeans

Verfris jeans zonder te wassen.

Als je een lange tijd geen jeans hebt gedragen, heb je een muffe, muffe geur, doe je ze in een zak met een slot en leg je ze een paar uur in de vriezer. Met deze truc kun je het ding snel vernieuwen zonder het te wissen.

9. Haspels op sweaters en shirts.

Weg met de pellets op de kleding.

Om seizoenskleding altijd als nieuw te laten lijken voordat je ze naar de kast stuurt, moeten de dingen worden bevochtigd, netjes in een zak worden gevouwen, een paar uur in de vriezer worden geplaatst en vervolgens in warm water worden ondergedompeld. Een dergelijke truc maakt de stof van kleding zachter en voorkomt het verschijnen van pellets. En als ze nog steeds worden gevormd, verwijdert u ze met een zeer plakband.

10. Verwijder snel geuren

Verwijder geurtjes uit kleding.

Regelmatige wodka zal helpen om snel van kleding af te komen door de geur van staleness of mufheid. Giet het in de spuitfles en spuit het gewenste item. Alcohol neutraliseert de bacteriën en na het drogen is het ding vers en draagbaar.

Videobonus:

11. Verzacht lederen schoenen

Stretch en verzacht lederen schoenen.

Als de leren schoenen te ruw en krap worden, giet je er een beetje cologne, azijn of alcohol in. Deze procedure verzacht de huid aanzienlijk en neemt gemakkelijk de vorm van de benen aan.

12. Bevestig de knop

Bevestig een afscheurknop.

Bevestig snel de knop, die op het punt staat los te komen, helpt de lak te verwijderen. Vet ze gewoon in met een losse draad om het tijdelijk te repareren.

13. De witheid van de grijze dingen

Bleek grijze kleding.

Witte kleding ziet er erg feestelijk en aantrekkelijk uit. Na verloop van tijd kunnen dergelijke dingen echter grijs of geel worden en hun uiterlijk volledig verliezen. Om de witheid terug te brengen naar je favoriete dingen, zal universeel bleekmiddel helpen met de ingrediënten die iedereen in huis heeft. Giet gewoon ongeveer 12 liter heet water in het bad, voeg 50 gram waspoeder, 8 eetlepels zout, 20 milliliter ammoniak en 3 eetlepels peroxide toe. In de resulterende vloeistof week je witte dingen gedurende 4-5 uur, wrijf ze voorzichtig met je handen en spoel ze af met koud water.

14. Schapenvacht reinigen

Veerjassen reinigen.

Voor het reinigen van een schapenvachtlaag is dezelfde zeepoplossing met toevoeging van ammoniak geschikt. Daarna moet het product worden behandeld met een andere oplossing van 20 gram glycerine, 20 gram ammoniak en 5 gram borax. Alle ingrediënten moeten worden gemengd in 500 milliliter water. Deze reiniging verwijdert onaangename geurtjes, verwijdert bestaand vuil en geeft het product frisheid en glans.

15. Weg met zweetvlekken.

Verwijder zweetvlekken uit kleding.

Weg met de walgelijke sporen van zweet helpt citroen of zuiveringszout. Maak het besmette gebied gewoon nat en wrijf het goed in met citroen of een kleine hoeveelheid frisdrank en was het daarna zoals gewoonlijk.

Bekijk de video: Hi Style. Kledingtips voor een peervormig figuur (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send