Handige ideeën

Ultramoderne balkentellers die uw interieur radicaal zullen transformeren

Pin
Send
Share
Send
Send


De bar is zo'n vertrouwd element van het interieur dat het al banaal begint te lijken. Maar het hangt allemaal af van het ontwerp. De bar kan een kitsch-kenmerk zijn van verouderde reparaties van Europese kwaliteit, evenals een origineel detail van het meubilair.

We delen een selectie moderne barbalies die het interieur kunnen transformeren.

1. Een goede manier om de keuken en woonkamer te combineren.

Originele toog in het interieur.

De opening in de muur tussen de woonkamer en de keuken is een functionele oplossing waarmee u deze kamers gedeeltelijk kunt combineren. Een toog onder de opening vervangt de eettafel.

2. In plaats van een eettafel

Toog, ter vervanging van de eettafel.

Plaats in de keuken of in de woonkamer in plaats van de eettafel - een idee dat het interieur stijlvol maakt. Kies barrekken beknopt ontwerp.

3. Barteller met twee niveaus

Toog in het interieur van de keuken.

Twee werkbladen op verschillende niveaus, besparen ruimte in de kleine keuken. De ene dient als werkblad en de andere - een tafel of standaard.

4. Loft stijl staan

Rek op basis van baksteen.

De toog, waarvan de basis van baksteen is, ziet er zeer ongebruikelijk uit. Het is gemakkelijk om zelf zo'n standaard te maken, het belangrijkste is om een ​​geschikt tafelblad te vinden.

5. Functionele oplossing

toog met planken.

Open planken, gelegen rond de omtrek van de bar, bieden plaats aan veel noodzakelijke dingen. Het gebrek aan opslagsystemen is immers voelbaar in bijna elke keuken.

7. Inrichting van de woonkamer

Toog in het interieur van de woonkamer.

Zo'n bar, gemaakt van natuurlijk hout, zal een echte decoratie van de woonkamer zijn. Er kunnen veel alcoholische dranken in passen, en een klein, vriendelijk bedrijf past gemakkelijk rond een comfortabel tafelblad.

8. Vermakelijke geometrie

Bar ongebruikelijke vorm.

Door het heldere tafelblad van een ongewone vorm, die soepel overgaat in het bovenste deel van de structuur, wordt de bar een echt hoogtepunt van het interieur. De ongebruikelijkheid ervan wordt nog meer uitgesproken tegen de achtergrond van een neutrale keuken.

9. Luxe ergonomie

Glijdende bar teller.

Deze moderne bar is uitgerust met verschillende werkbladen, die zich op verschillende niveaus bevinden. Indien nodig kunnen tafelbladen uit elkaar worden verplaatst, waardoor u achter de bar van een groot vriendelijk bedrijf kunt blijven.

10. Burst van kleur

Heldere toog in het interieur.

De heldere basis van de toog ziet er indrukwekkend uit, maar niet te opvallend. Daarom wordt de toog een accent in het interieur zonder deze te overbelasten.

11. Van houten massief

Toog gemaakt van natuurlijk hout.

De bar, gemaakt van massief hout, ziet er luxe uit. De rijke textuur van natuurlijk hout wordt expressiever op een witte achtergrond.

12. Zodat de vrije hoek niet leeg is

Toog in het interieur van de woonkamer.

De bar, ver weg van andere interieurartikelen, ziet er stijlvol en ongewoon uit. Dankzij deze opstelling wordt een extra functioneel gebied in de woonkamer gevormd.

13. Games met een vorm

Rack driehoekige vorm.

De keukenset, uitgerust met een bar met een ongewone vorm, past zelfs in een kleine kamer.

14. Praktische afwerking voor de bar

Bar, bekleed met keramische tegels.

De bar, bekleed met keramische tegels, niet bang voor vocht en vervuiling. Om het interieur compleet te maken, kan het keukenschort worden opgemaakt met dezelfde tegel.

15. Twee in één

Teller met twee niveaus.

Keukeneiland kan ook worden uitgerust met een bar. Extra tafelblad bevestigd met metalen buizen.

16. Redding voor een klein appartement

Moderne toog.

De bar in het interieur is een middel voor zonering geworden, waardoor de keuken-woonkamer kan worden gescheiden van de rest van de leefruimte. Het ongewone ontwerp van het rek ziet er erg aantrekkelijk uit.

17. Hout en glas

Barteller voor neoklassiek interieur.

Een gehard glazen tafelblad op een houten gesneden basis maakt de bar niet-standaard. Deze oplossing is geschikt voor neoklassieke interieurs.

18. Compacte barteller

Miniatuur toog.

Achter een kleine toog, die een voortzetting is van het hoofdwerkblad, kan één persoon passen. Maar hierdoor is het niet minder handig.

Pin
Send
Share
Send
Send