Handige ideeën

Belangrijke tips: hoe te besparen op elektriciteitsrekeningen

Pin
Send
Share
Send
Send


Facturen betalen is waarschijnlijk een van de minst plezierige activiteiten.

Velen vrezen de maandelijkse herinneringen dat een aanzienlijk deel van het zuurverdiende geld onmiddellijk moet worden gegeven.

In feite zijn er verschillende manieren om wat geld te besparen op elektriciteitsrekeningen.

AIRCONDITIONER EN VERWARMERS

Kachels.

Afhankelijk van waar een persoon woont, gebruikt hij hoogstwaarschijnlijk een airconditioner of verwarming om een ​​comfortabele leefomgeving te creëren. Bij het gebruik van deze apparaten groeit de elektriciteitsrekening bijna geometrisch. Hoe kunt u tegelijkertijd besparen?

1. Zorg voor netheid en ventilatie.

Dit is belangrijk: houd de ventilatieopeningen open en schoon.

Velen die niet eens vermoeden dat er in huis een heel systeem van luchtstroom is. Het is noodzakelijk om de master te bellen om ervoor te zorgen dat alle ventilatieopeningen open zijn en niet verstopt zijn.

2. Zorg voor voldoende luchttoegang.

Dit is belangrijk: zorgen voor voldoende luchttoegang.

Kort gezegd betekent dit - u moet ervoor zorgen dat niets de airconditioner of verwarming blokkeert. Als een grote bank, boekenkast of plank de luchtstroom in de weg staat, betekent dit dat de efficiëntie van het apparaat in wezen met de helft daalt. En om de ruimte frisser (of warmer) te maken, zal het apparaat veel langer moeten werken.

WASMACHINE

Wasmachine in het interieur.

Het wassen van kleding op zichzelf is een vervelende taak. En als je hieraan toevoegt en enorme rekeningen voor elektriciteit, wordt het wassen dubbel hatelijk. Het blijkt dat je geld kunt besparen op een wasmachine.

1. Verlaag de wastemperatuur.

Dit is belangrijk: verlaag de temperatuur van de was.

Het bedrijf LG Electronics heeft onlangs de resultaten van een studie gepubliceerd, volgens welke 90% van het energieverbruik tijdens het wassen valt op waterverwarming en het gebruik van een droger. Als het in koud water wordt gewassen, zal dit het aantal in de accounts aanzienlijk verminderen. En zelfs als u de droger niet gebruikt en de was op de ouderwetse manier op het balkon hangt ...

2. Overlaad de droger niet

Dit is belangrijk: overlaad de droger niet.

Overmatig gebruik van de droger is erg inefficiënt. Vaak zijn de kleding semi-droog, waarna mensen de droger opnieuw starten. Het is noodzakelijk om een ​​goede regel te onthouden - het vullen van de droger kost slechts 75% en laat vrije ruimte over.

3. Was kleding 's nachts

Dit is belangrijk: was kleding 's nachts.

Dit betreft vooral degenen die in het buitenland wonen. Om het stroomverbruik tijdens piekuren te verminderen, bieden veel elektrische bedrijven 's nachts kortingen. Onnodig te zeggen hoeveel goedkoper het is om 's nachts te wassen.

VAATWASMACHINE

Vaatwasser is handig.

De principes om geld te besparen bij het afwassen zijn eigenlijk vergelijkbaar met hoe u geld kunt besparen bij het wassen. Kortom, u hoeft alleen de temperatuur te verlagen en de vaatwasser niet te overbelasten.

1. Verlaag de temperatuur

Dit is belangrijk: verlaag de temperatuur.

Het meeste geld dat wordt uitgegeven aan elektriciteit voor de vaatwasser wordt besteed aan warmte. Veel vaatwassers gebruiken een droog verwarmde was die kan worden uitgeschakeld. Gemakkelijker en goedkoper om wasmiddel te kopen.

2. Laad de vaatwasser op de juiste manier

Dit is belangrijk: laad de vaatwasser op de juiste manier.

Als u de platen in de auto legt, bespaart dit geld op elektriciteitsrekeningen. Je moet ervoor zorgen dat alle borden op de bodem zijn geplaatst en diepere kommen en kopjes er bovenop, en dit en dat is ondersteboven. Op deze manier kan een goede waterstroom worden bevorderd. Het is ook de moeite waard om ervoor te zorgen dat het wasmiddel sterk genoeg is om de wastijd te verkorten.

Bekijk de video: Wek zélf stroom op - Feenstra zonnepanelen (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send