Handige ideeën

17 leuke design-gadgets die ik nu wil krijgen

17 leuke design-gadgets die ik nu wil krijgen

Ontwerpers maken voortdurend apparaten die zijn ontworpen om ons comfortniveau maximaal te verhogen.

Dit en keukenapparatuur en gadgets voor het schoonmaken.

In dit materiaal hebben we 17 vermakelijke ontwerp-gadgets verzameld die ik nu wil krijgen.

1. Snijplanken

Dressoirs-boeken.

Wie had ooit gedacht dat de snijplanken mooi en origineel kunnen zijn, maar ontwerpers worden niet moe om te verrassen. Een levendig voorbeeld hiervan is een set houten planken, waarvan de zijkanten eruit zien als de wortels van boeken.

2. Flip flops met een geheim

Slippers met opener.

Het ziet eruit als gewone strandwipschakelaars, maar als je ze omdraait, zul je merken dat er een kleine bagger op de zolen is. Het is niets meer dan een flesopener. Naar onze mening kan de aanwezigheid van zoiets geweldig zijn om te helpen op het strand, het stadion of op de weg.

3. Vierkante bakplaat

Grote vierkante pan.

Het nadeel van een standaard bakplaat is dat het bijna onmogelijk is om meer dan drie steaks te bakken vanwege de vorm erop. Maar hiervoor is een grote vierkante pan ideaal. Dus als je een grote fan bent van vleesgerechten, spek en dergelijke, moet je dit kleine dingetje kopen.

4. Timer

Geprojecteerde timer.

Een vaatwasser uitgerust met een kleine ingebouwde projector die de eindtijd van wassen op uw vloer weerspiegelt.

5. Sokken

Sokken met markeringen.

De merktekens “Rechts”, “Links” op deze sokken laten het niet toe om ze verkeerd te dragen - een perfect cadeau voor mensen die van comfort houden, zelfs in kleine dingen.

6. Thee-uren

Zandloper voor het zetten van thee.

Wil je altijd perfecte thee zetten? In dit geval hebt u deze zandlopers nodig. Drie kegels met zand van verschillende kleuren helpen bij het zetten van thee van elke sterkte.

7. Tanks voor kruiderijen

Kruidencontainers.

Kruidencontainers kunnen niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. Containers in de vorm van bergtoppen herinneren je bijvoorbeeld altijd aan de liefde voor reizen.

8. Bloempot

Een pot in de vorm van schoenen.

Een charmante pot in de vorm van een damesschoen zal een prachtige decoratie zijn van het interieur van de dameskamer of schoonheidssalon.

9. Nachtlampje

Nachtlicht in de vorm van een huis.

Dit is niet alleen een nachtlampje, dit is een heel verhaal: het huis symboliseert bescherming en comfort, een zacht geel licht, het zegt dat het daar warm is, en het dak in de vorm van een boek herinnert aan prachtige fantasieën, verre omzwervingen en sprookjes. We raden aan om zo'n nachtlampje in de kinderkamer te plaatsen om een ​​sfeer van warmte en comfort te creëren in het ouderlijk huis in zijn slaapkamer.

10. Tapijt

Een vloerkleed in de vorm van een gekapte boom.

Een geweldig dun tapijt in de vorm van een enorme houten zaag zal helpen om noten van natuurlijke harmonie in het interieur van een stadsappartement te brengen.

11. Bestekhouder

Leuke standaard voor bestek.

Vouw de vorken en lepels na het wassen in deze charmante bootstand, til het na 5 minuten op over de gootsteen bij de "mast", laat het water door de gaten stromen en u kunt het op de tafel zetten.

12. Haken

Kapstokken.

Meestal is de hanger in de gang iets saai en onopvallend. Deze hertenhoofdhaken hebben niets met deze verklaring te maken. Hoewel er geen is, kun je er bovenkleding en tassen aan hangen, maar tegelijkertijd zien ze er erg helder en stijlvol uit.

13. Magische bril

Nieuwjaarsbril.

Als je aan de vooravond van het nieuwe jaar geen feestelijke stemming hebt, heb je deze bril gewoon nodig. Ze veranderen op magische wijze de lichten van de slingers in gloeiende kerstherten.

14. Compacte stoelen

Krukken transformeren.

Het transformeren van meubels is een echte vondst voor kleine appartementen en huizen. Deze stoelen zijn geen uitzondering. Ze zijn zeer licht, gemakkelijk op te vouwen en kunnen als onnodig in een onopvallende opening tussen het meubilair staan ​​of aan de muur hangen.

15. schroevendraaier

Schroevendraaier in de vorm van een beer.

Ik wed dat dit de meest charmante schroevendraaier is die je ooit hebt gezien. Wanneer het is gemonteerd, ziet het eruit als een figuur van een schattige beer. Onder de romp van een beer ligt echter de punt van een standaardschroevendraaier. Inbegrepen zijn 6 verwisselbare koppen voor alle gelegenheden.

16. Een set kopjes

Een set kopjes met standaard.

Een set bekers met een standaard, die wanneer opgevouwen een bekend toetsenbordsegment zijn.

17. Lepel

Lepel die van kleur verandert.

Een lepel die van kleur verandert wanneer deze in contact komt met een warme schotel, is een onmisbaar onderdeel van het arsenaal aan kindergerechten.

Videobonus:

Bekijk de video: ALIEXPRESS KEUKEN-TOOLS TESTEN. Lifestyle Spot (December 2019).