Handige ideeën

19 praktische ideeën voor schoenenopslag om de gang op te ruimen en meer

Zeker, iedereen stond voor een probleem wanneer de gang klein is en de schoenen nergens te plaatsen zijn.

Het creëert een gevoel van kolossale rommel "zoals in de Chinese school."

Om verwarring in de gang te voorkomen, volstaat het om deze praktische tips te gebruiken en waar en hoe seizoensschoenen te bewaren.

1. Open het rek

Rek met ladders.

Het frame van een gewone houten trap kan worden gebruikt om een ​​open schoenenrek te creëren dat meerdere paar schoenen kan bevatten en een echte decoratie van de gang, woonkamer of slaapkamer kan worden.

2. Rasp

Rooster voor schoenen met hakken.

Een groot gaas geschikt voor het opbergen van schoenen, sandalen en schoenen met hakken. Bovendien wordt zo'n ongewoon opbergsysteem een ​​origineel detail van een moderne slaapkamer.

3. Planken

Open planken voor schoenen.

Opgeruimde smalle planken die onder een kapstok kunnen worden geplaatst of aan een van de wanden van een kledingkast kunnen worden bevestigd, helpen de schoenen op te ruimen en van de vloer in de gang te bevrijden.

4. Uitrolplank

Uitrolplank voor het opbergen van schoenen onder het bed.

Verschillende eenvoudige uitrolplanken die kunnen worden gemaakt van houten planken of bouwpallets zijn perfect voor het plaatsen van seizoensschoenen en maken van lege ruimte een handig opbergsysteem.

5. "Zakken"

Textiel "zakken" voor schoenen.

Originele muur "zakken" voor schoenen die kunnen worden gemaakt van dikke stof of siliconen worden stijlvolle details van de gang.

6. Haken

Schoenen aan haken houden.

Verschillende paar schoenen kunnen op de kastdeur worden geplaatst. Om dit te doen, hebt u slechts een dunne reling en een paar metalen haken nodig.

7. Pijporganisator

Organisator van PVC-buizen.

Een ruime organizer gemaakt van PVC-buizen van gemiddelde diameter is een goedkope en vrij praktische oplossing voor een kleine gang.

8. Rek achter het gordijn.

Wandplanken achter het gordijn.

Compact wandrek, dat kan worden opgebouwd uit twee stukken hout en rubber, geschikt voor het opbergen van balletschoenen, schoenen, sneakers en schoenen. En zodat het onopvallende onderwerp niet opvallend is, kan het worden verborgen achter een lichtgordijn.

9. Dozen

Open opslagsysteem van dozen.

Gewone houten kisten kunnen worden gebruikt om een ​​originele open schoenenkast te creëren. Dit opbergsysteem wordt een stijlvol interieurdetail, ingericht in een rustieke of Scandinavische stijl.

10. Bankrek

Bench-plank van pallets.

Een kleine bank met planken, gemaakt van onnodige pan, wordt een praktisch en functioneel onderdeel van de gang.

11. Ottomaanse

Een poef met een doos voor schoenen.

Een mooie gevoerde poef met een scharnierend deksel en een ruime schoenendoos is de perfecte oplossing voor een kleine moderne gang.

12. Trappen

Schoenenplank van de trap.

Een kleine trap kan worden gebruikt als een originele plank voor schoenen, die niet alleen een functioneel onderdeel van de gang wordt, maar ook de decoratie.

13. Opgeschorte organisator

Schoenen opslaan in de economische organisator.

Goedkope economische organizer geschikt voor het plaatsen van schoenen. Het kan aan de gang of slaapkamerdeur worden opgehangen om een ​​budget- en ergonomisch opbergsysteem te krijgen.

14. Elegante kledingkast

Klassieke open kast voor schoenen.

Een elegante open kast met meerdere planken is de perfecte oplossing voor een klassiek modern interieur en zal zeker meisjes aanspreken die voor hun haringen zorgen.

15. Hellende planken

Ergonomische schuine planken.

Ongewone hellende planken die in elke lege hoek kunnen worden bevestigd, helpen om een ​​enorme hoeveelheid schoenen te plaatsen, de dozen kwijt te raken en de kasten op te ruimen.

16. Ronde hanger

Ronde vloerhanger.

Roterende vloerhanger maakt van je schoenen een echte tentoonstelling en wordt een heel praktisch interieurdetail.

17. Intrekbare hangers

Kast met intrekbare hangers.

Deze kleine, op het eerste gezicht, standaard, dankzij ongebruikelijke intrekbare hangers, is geschikt voor een enorme hoeveelheid schoenen.

18. Lijstwerk

Opslag van schoenen op de lijstwerk.

Aan het plafond of aan de muren bevestigde lijstwerk kan worden gebruikt om schoenen met hakken op te bergen. Zo'n opslagsysteem ziet er vrij origineel uit en kunt u ruimte besparen.

19. Hangers

Hangers voor balletschoenen en klappen.

Flats en slippers kunnen worden opgeslagen op eenvoudige draadhangers in een kledingkast. Als je veel vergelijkbare schoenen hebt, is het logisch om na te denken over een extra reling, die aan de onderkant van de kast kan worden bevestigd.

Videobonus: