Handige ideeën

17 geknipte trucs die je huis stijlvol maken zonder grote investeringen

Pin
Send
Share
Send
Send


Hoe vaak komen we in de nieuwsfeeds verbluffende interieurs tegen, ontworpen door gerenommeerde ontwerpers.

Natuurlijk zouden weinig mensen zoiets weigeren, maar u kunt uw huis transformeren zonder grote investeringen.

We hebben 17 slimme trucs verzameld die het interieur comfortabeler maken.

1. Helder tapijt

Helder tapijt in het interieur.

Zelfs in het meest vrolijke interieur is er een plek voor een helder tapijt. En in een rustige, monochrome kamer is het gewoon nodig. Met behulp van een contrasterende tint kunt u de dynamiek en de sfeer van de ruimte volledig veranderen. Als u dus zonder hoge kosten wilt veranderen, moet u een nieuw tapijt en verschillende accessoires van dezelfde kleur kopen.

2. Houten balken

Balkenplafond decor.

Houten balken zien er erg cool en ongebruikelijk uit, maar de meeste stadsbewoners zijn van mening dat een dergelijk plafonddecor te duur is en niet op zijn plaats is in het appartement. De installatie van dergelijke elementen uit natuurlijk hout kan inderdaad vrij moeilijk zijn. Het is iets heel anders - balken gemaakt van polyurethaan. Ze zien eruit als een echte boom, maar zijn erg licht en vast in twee rekeningen.

3. Raamopening

Elegant raamontwerp.

Een venster verfijnen, een oud lelijk kader bedekken en ook afwerkingsfouten verbergen, helpt brede schuimplinten. Bedek ze gewoon met een raamopening en frames en geniet van het bijgewerkte uiterlijk van het oude venster.

4. Posters en foto's

Posters en foto's in het interieur.

Posters en foto's die met plakband op de muren zijn geplakt, zien er erg goedkoop en zielig uit. Maar ingesloten in laconieke kaders kunnen deze dingen spectaculaire wanddecoraties en een centraal interieurdetail worden.

5. Natuurlijke materialen

Accessoires van ruw hout.

Meubels en accessoires van natuurlijk hout helpen het interieur stijlvol en gezellig te maken. Het beste van alles is dat de details van grof hout eruit zien in het interieur met een lichte afwerking.

6. Spiegels

Spiegels aan de muren.

Spiegels zijn een compleet element van huisdecor dat kan worden gebruikt om muren te versieren. Dergelijke decorobjecten helpen om met verlichting te spelen, de ruimte visueel te vergroten, dieper en eleganter te maken.

7. Vloer en meubels

Mooie vloer.

U vergist zich zeer, aangezien de afwerking van de vloer weinig effect heeft op het uiterlijk van de ruimte. Vloerbedekking is net zo belangrijk een designelement als behang. Om de aandacht te vestigen op de moderne afwerking, en om het interieur eleganter te maken, helpt een kleine truc: het meubilair moet een beetje van de vloer worden gescheurd, dat wil zeggen benen hebben of worden opgehangen. Ontwerpers zorgen ervoor dat hoe beter het oppervlak van de vloer zichtbaar is, hoe voordeliger het interieur eruit ziet.

8. Contrastoplossing

Lichte muren en donkere vloer.

Als u wilt dat uw huis er stijlvol en luxueus uitziet, creëer dan een contrast. De combinatie van lichte muren en donkere houten vloer ziet er erg indrukwekkend en nobel uit.

9. Brede plinten

Uitbreiding van plinten.

Verrassend genoeg kan zo'n kleinigheid als een brede plint het uiterlijk van de ruimte aanzienlijk veranderen. Lijm gewoon nog een sokkel net boven de belangrijkste en schilder over de vrije ruimte. Een dergelijke truc zal de kamer visueel ruimer maken en er een vleugje elegantie aan toevoegen.

10. Fretwerk

Gepleisterd rond de kroonluchter.

Een rond kunststof paneel met imitatie van stucwerk zal een prachtige decoratie van het plafond zijn met een klassieke kroonluchter. Zo'n onbeduidend, op het eerste gezicht, detail zal een vleugje luxe toevoegen aan het interieur en de kamer elegant maken.

11. Metselwerk

Muur met imitatie metselwerk.

Imitatie van metselwerk op een van de muren is een trendy en vrij populaire techniek die het interieur kan transformeren, het interessant en gezellig kan maken. Bovendien werkt deze ontwerpoplossing geweldig in combinatie met een competente verlichting. Het oneffen oppervlak van een kunststeen verstrooit het licht prachtig, werpt schaduwen en creëert een sfeer van mysterie in de kamer.

12. Ladderontwerp

Ideeën decor trappen.

Als je nog steeds een tapijt op je trap hebt, verwijder het dan zo snel mogelijk. Upgrade in plaats daarvan de stappen met origineel schilderwerk of keramische tegels.

13. Levende planten

Planten in het interieur.

Om de planten er stijlvol uit te laten zien en het interieur te versieren, rangschikt u ze in kleine groepen in plaats van één voor één. En het groeperen van binnenbloemen, houd rekening met hun grootte. In het ideale geval zou de samenstelling uit planten van verschillende hoogten moeten bestaan.

14. Decoratieve kussens

Mooie bankkussens.

Bespaar niet op decorelementen - ze creëren een gezellige sfeer in de kamer. Kussens kunnen een beetje zijn, maar ze moeten van een mooie kwaliteit stof zijn gemaakt.

15. Houten details

Houten deurframe.

De deuropening, versierd met een frame van grof hout, is een originele oplossing die het interieur opfrist, dynamisch en interessant maakt.

16. Patronen

Update keramische tegels.

Vernieuw keramische tegels met een nette verfafwerking. Om dit te doen, hebt u een speciale waterafstotende verf nodig, die het hele metselwerk als geheel kan bedekken of een eenvoudig patroon onder het stencil kan aanbrengen.

17. Lange gordijnen

Luxe lange gordijnen.

Hoogwaardige lange gordijnen van het plafond tot de vloer zelf zullen het plafond visueel optillen en de ruimte hoger maken. Bovendien zal deze truc zelfs het meest eenvoudige interieur transformeren.

Videobonus:

Bekijk de video: Grown Ups (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send