Handige ideeën

17 ideeën voor badkamers, die rekening moeten houden met degenen die een reparatie plannen

Pin
Send
Share
Send
Send


Het komt vaak voor dat de badkamer in het huis aandacht krijgt voor het laatst. En als hij ook echt heel klein is, wil ik helemaal niets speciaals doen.

En tevergeefs. Op deze 17 actuele ideeën over de registratie van badkamers van verschillende soorten en maten, is het zeker de moeite waard om te kijken naar degenen die reparatie plannen.

1. Crèmetinten

Badkamer in crèmetinten.

Een kleine aangrenzende badkamer met grote crèmetegels op de muren, een grote spiegel, een douchecabine, een klassieke bolder, een relaxte wastafel, een modern wandgemonteerd toilet en een kleine nis in de muur voor een mooie vaas.

2. Kleurenoplossing

Ongewone badkamer in grijs.

Een kleine badkamer met een grijsbruine afwerking, gestileerd als een natuursteen, met nette moderne armaturen, een staande wastafel en originele verlichting die deze kamer interessant en fascinerend maakt.

3. Zolder

Stijlvol toilet in de stijl van loft.

Een klein, maar zeer stijlvol en interessant voorbeeld van een loft-stijl toiletontwerp met een gecombineerde wanddecoratie, een klassiek toilet, een kleine aan de muur gemonteerde wastafel, een spiegel in het originele frame en creatieve lichten die een bijzonder hoogtepunt van deze ruimte zijn geworden.

4. moderne stijl

Een badkamer in een moderne stijl.

Geweldige badkamer met grote panelen van nobele grijze kleur aan de muren, moderne badkamerarmaturen en prachtige houten details die perfect in harmonie zijn met de decoratie en die naast praktische functies ook decoratief zijn.

5. Rustige combinatie

Badkamer in witte en grijze tinten.

Het rustige interieur van de aangrenzende badkamer, gedecoreerd in witte en grijze tinten, met een klassiek bad, wastafel en een modern toilet aan de wand.

6. Vrolijk ontwerp

Vrolijk interieur van de badkamer.

Licht en vrolijk interieur van een standaard en-suite badkamer, met originele witte en groene tegels, met compacte moderne armaturen, open planken en verlichting op meerdere niveaus.

7. Scandinavische stijl

Lichte badkamer in de Scandinavische stijl.

Een prachtige badkamer, ingericht in de huidige Scandinavische stijl, met witte rechthoekige tegels op de muren, een functionele kast gemaakt van licht hout, een grote spiegel en een valse wastafel. Opvallende kenmerken van deze ruimte werden een zwart toilet, gelegen aan een zwart-wit gestreepte muur en beknopte lampen in de industriële stijl.

8. Eclectisch

Rustig interieur in een gemengde stijl.

Een lichte badkamer met een accentgrijze muur, een ligbad, een scharnierend toilet, prachtige planken van licht hout, een grote ingelijste spiegel en een scharnierend voetstuk met een blauwglazen blad en een kleine ingebouwde wastafel.

9. Zonnig interieur

Witte en gele badkamer.

Een kleine badkamer met een gecombineerde witte en gele afwerking, een hoekbad, een kleine hangende wastafel en prachtige groene tapijten zijn een geweldig voorbeeld van een kleine badkamer in een Chroesjtsjov of een stopcontact.

10. Accentwand

Spectaculaire muur in het interieur van de badkamer.

Een lichte aangrenzende badkamer met een klassiek toilet, een badkamer verborgen achter glazen gordijnen, een massieve houten kast en een accentmuur versierd met keramische tegels met een actief patroon dat het accentcentrum van deze ruimte is geworden.

11. Hemelse schaduw

Lichte badkamer met een blauwe accentmuur.

Laconisch interieur van een aangrenzende kleine badkamer, met een hangend nachtkastje in de hoek, een wastafel boven het hoofd, een originele spiegelkast, een ruime douchecabine en een accentmuur bekleed met keramische tegels in een aangename hemelsblauwe tint.

12. Minimalisme

Badkamer in minimalistische stijl.

Het elegante interieur van een smalle badkamer in de stijl van minimalisme met een ongewone lichte afwerking, moderne armaturen en een overvloed aan gouden hardware, die de interieurtonen van adel en luxe naar voren brengt.

13. Royal chic

Badkamer in klassieke stijl.

Schitterende badkamer in een klassieke stijl, waarvan de belangrijkste kenmerken de originele "gewatteerde" muurdecoratie waren, de aanwezigheid van gouden details en een luxueus badkamergordijn met pick-up.

14. Klassieke combinatie

Moderne badkamer in zwart en wit.

Een kleine moderne badkamer versierd met grote tegels in zwart-witte kleur, een compact scharnierend voetstuk en een volledig moderne badkamer.

15. Maritieme stijl

Aangrenzende badkamer in nautische stijl.

Het charmante interieur van de aangrenzende badkamer, ingericht in een nautische stijl met contrasterende witte en blauwe muren, een douchecabine, een klassiek toilet en een themabeeld aan de muur.

16. Monochroom zwart

Badkamer in zwart-wit zwart.

Fascinerend interieur van de badkamer, ingericht in zwart-wit zwart, met een compacte douchecabine, een moderne toiletpot, een voetstuk, een valse wastafel en een spiegel met een ongewone verlichting aan de zijkanten.

Videobonus:

17. Modieuze tegels

Badkamer met originele douche.

Stijlvol, modern design van de badkamer, met als belangrijkste kenmerk een ruime douchecabine, versierd met modieuze zwarte tegels in de vorm van honingraten en een plank-nis, versierd met fascinerende verlichting.

Videobonus:

Pin
Send
Share
Send
Send