Handige ideeën

Hangmat in het interieur: creëer een ontspanningszone in het appartement

Hangmat is in de regel te zien in de tuin, op het terras of in de schaduwrijke tuin.

De ontwerpers beweren echter dat het zelfs in het huis of in het appartement kan worden geplaatst. Dit creëert niet alleen een origineel interieur, maar creëert ook een ontspanningszone thuis.

1. Hangmat in het interieur

In de kinderkamer

2. Hangmat in het interieur van de kinderkamer

In de kinderkamer is de hangmat heel toepasselijk. Kinderen zijn dol op de schommel en hebben soms eenzaamheid nodig. In een hangmat zijn geeft een gevoel van veiligheid en vrede. U moet het ophangen zodat het de vrije beweging door de kamer niet belemmert. De steun moet veilig zijn, zodat het kind niet gewond kan raken. In de hangmat is het wenselijk om een ​​zachte mat te regelen, als het kind per ongeluk valt, zal de klap niet pijnlijk zijn.

3. Hangmat in de kinderkamer

4. Kinderen zijn dol op hangmatten

In de slaapkamer

5. Hangmat in de slaapkamer

In een hangmat zullen niet alleen kinderen het leuk vinden. Je kunt het in de slaapkamer bij het raam installeren om van een goed uitzicht te genieten, je favoriete boek te lezen of in de wereld van goede gedachten te duiken. Trouwens, wetenschappers hebben gemerkt dat slapen in een hangmat voor een persoon gezonder is dan op een bed, omdat het je in staat stelt je spieren volledig te ontspannen. Dus soms is het zelfs handig om een ​​dutje te doen in de hangmat.

6. Slapen in een hangmat wordt als nuttig beschouwd.

In de woonkamer

Als het appartement een ruime woonkamer heeft, kunt u een hangmat in deze kamer regelen. Dit helpt een ontspannen en ontspannen sfeer te creëren. Dit geldt met name voor degenen die om een ​​of andere reden de stad niet kunnen verlaten tijdens een vakantie. Hangmat, favoriete boek, een glas exotische cocktail - de sfeer van het resort wordt verzorgd.

Wat de kleuren betreft, alles is hier volledig afhankelijk van de voorkeuren en stijl van de kamer. Tegenwoordig hebben hangmatten zelfs op lofts en een strak modern interieur, hoewel het lijkt dat een dergelijk object geschikter is in de stijl van boho of in het mediterrane interieur.

7. Hangmat in de woonkamer

8. Hangmat in het interieur van het appartement

9. Hangmat in een modern interieur

10. Zomeroptie om te geven

Kantoor aan huis en bibliotheek

Tegenwoordig is een hangmat zelfs te vinden in thuiskantoren en bibliotheken. Het is leuk om er een interessante roman in te krijgen of gewoon om een ​​pauze te nemen van werk en problemen. In dergelijke kamers zijn modellen van laconiek ontwerp, zonder een overdreven inrichting relevant.

11. Hangmat in het interieur van de thuisbibliotheek

12. Hangmat in het interieur van het thuiskantoor

Op het balkon en in de wintertuin

Waar de hangmat meestal wordt geplaatst, bevindt zich op het balkon. Hier voor hem en er is een plek, en je kunt zonnebaden en kijken wat er buiten het raam gebeurt. Er zullen trouwens modellen zijn in Hawaiiaanse en nautische stijl, met franje en felle kleuren.

13. Hangmat op het balkon

14. Regenbooghangmat in het interieur van het balkon

Hangmat is goed in de wintertuin, waar u kunt genieten van uw tijd omringd door uw favoriete planten.

15. Ontspanningsruimte

16. Veel plezier hier.

17. Hangmat stelt u in staat volledig te ontspannen