Handige ideeën

10 recepties voor opslag in een kleine badkamer waarmee zelfs tientallen buizen hun plaats zullen vinden

Pin
Send
Share
Send
Send


Er is niet genoeg ruimte in de badkamer en er zijn veel hygiëneproducten, en wat ermee te doen - bijna elke eigenaar van een klein bedrijf had met dit probleem te maken. Al deze potten en tubes, zepen, gels, crèmes ... minder van hen, integendeel, het aantal stijgt maandelijks.

We laten u zien waar en hoe u tal van producten voor persoonlijke verzorging kunt opslaan en tegelijkertijd heel wat ruimte kunt besparen!

1. In de deur van de bovenkast

Opslag in een kleine badkamer.

De wandkast in de badkamer helpt veel. Hier kun je veel artikelen voor persoonlijke hygiëne plaatsen, tubes met crèmes, shampoos en andere cosmetica plaatsen. Maar niet iedereen gebruikt het volledige potentieel van zo'n meubelstuk, en je kunt er inderdaad ook het maximale uit halen! Installeer bijvoorbeeld extra houders aan de binnenkant van de deur.

2. Nette celplanken

Nette plank-cel.

Als de badkamer echt nergens kan worden omgedraaid, moet u denken aan praktische en nette planken-cellen, die erg populair zijn bij Scandinavische ontwerpers. Deze meubelaccessoires zijn uitgerust met een kleine strook waarmee u containers met gels, shampoos, zeep kunt aanbrengen. En u kunt zich geen zorgen maken dat er iets valt, bovendien ziet zo'n opslag er netjes uit.

3. Transparante kolven

Transparante kolven voor opslag in de badkamer.

In een kleine kamer is het belangrijk om een ​​sfeer van lichtheid en gewichtloosheid te creëren. Gebruik hiervoor transparante accessoires en opbergsystemen. Kijk naar de afsluitende glazen kolven. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, het is handig om wattenschijfjes en stokjes, verse stukjes geurige zeep en alle kleine dingen erin op te bergen. Van opzij ziet het er stijlvol interessant uit.

4. Originele hangende planken

Originele hangende planken.

Combineer praktisch en creatief, experimenteer en vergeet niet om zelfs een klein interieur mooi te maken. Gebruik het potentieel van open planken, je kunt er manden op zetten en verschillende kleine dingen daar neerzetten, schone handdoeken, toiletpapier. Geen manden of dozen, dit is geen probleem! Zorg ervoor dat je alles goed regelt en zorg ervoor dat er orde op de planken is, anders ziet de ruimte er rommelig uit.

5. Rails in de badkamer

Rails in de badkamer.

Veel mensen geloven ten onrechte dat de rails alleen geschikt zijn voor gebruik in de keuken. Ze zijn zelfs zo origineel dat ze perfect passen in het interieur van een kleine badkamer. Ze zijn eenvoudig te installeren in de buurt van een wastafel en een spiegel; daar kun je alles plaatsen wat je nodig hebt voor persoonlijke verzorging. In sommige gevallen kunt u dankzij de reling andere opbergsystemen in de badkamer vergeten.

6. Statische plank

Statische plank in de badkamer.

De boekenkast is een uitkomst voor de eigenaar van een klein appartement. Verticale opslag is veel praktischer dan horizontaal, vooral als het gaat om het besparen van vierkante meters. Plaats een oversized hoge stapel in een hoek van een kleine badkamer. Het zal perfect geschikt zijn voor schone handdoeken, waarvoor het erg moeilijk is om een ​​plaats in een kleine kamer te vinden.

7. Handdoekstang

Trekhaak.

In kamers met een bad is er altijd een gordijn. Let bij het kiezen van een houder ervoor op de opties met een dubbele dwarsbalk. Op een ervan zitten ringen of haken voor het gordijn zelf, maar je kunt handdoeken aan een extra hangen. Handig trouwens!

8. Textielzakken

Textielzakken voor opslag in de badkamer.

In textielzakken is het het handigst om buizen met crèmes, potten met schoonheidsverzorgingsproducten op te slaan, die meestal veel ruimte op de planken in beslag nemen en er voortdurend naar streven om er van te vallen. Verschillende van deze tassen zullen een echte redding zijn voor degenen die graag voor zichzelf zorgen en in detail naar orde streven.

8. Ingebouwde nis

Ingebouwde nis in de badkamer.

Een dergelijk opslagsysteem wordt in de reparatiefase gelegd en zelfs in een kleine ruimte kunt u er een plaats voor vinden. Het wordt een echte redder in nood voor u en helpt bij het organiseren van nette, handige en mooie opslag.

10. Organisator voor alle gelegenheden

Een goedkope, praktische en mobiele organizer voor het bewaren van shampoos en douchegels zal erg handig zijn in een kleine badkamer. Dus terwijl u onder de douche staat, hoeft u niet naar een kluisje of planken te reiken en het is gemakkelijk om zo'n opslagsysteem mee te nemen op reis!

Organisator voor alle gelegenheden.

Bekijk de video: Tekkit Episode 25 - Grotere Opslag (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send